TBMM Başkanı korumaları kaza yaptı

Güncelleme Tarihi:

OluÅŸturulma Tarihi: Haziran 11, 2022 14:31

Türkiye Büyük Millet Meclisi korumaları İstanbul Bursa Otobanı Kuzey Gişeleri yakınlarında trafik kazası yaptı. Kazada 4 kişi yaralandı. TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kazada yaralanan 4 personeli, tedavi gördükleri Bursa Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop’un korumaları, Bursa Otoban Kuzey Gişeleri yakınlarında trafik kazası yaptı. 34 PT 6015 plakalı Volkswagen marka araç yağmur sebebiyle ıslanan yolda kayarak bariyerlere yan yattı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 acil servis ekiplerine bildirdi.

Kaza yerinde yaralananlara acil servis ekipleri müdahale etti. 4 korumanın yaralandığı kazada, can kaybı yaşanmadı.

TBMM Başkanı korumaları kaza yaptı

ÅžENTOP, YARALILARI HASTANEDE ZÄ°YARET ETTÄ°

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, kazada yaralanan 4 personeli, tedavi gördükleri Bursa Şehir Hastanesi’nde ziyaret etti. Mesai arkadaşlarına 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan Şentop, hastane yetkililerinden sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Haberin Devamı

26'ncı Dönem AK Parti Bursa Milletvekili Bennur Karaburun'un nikahı için Ä°stanbul'dan Bursa'ya geldiklerini ve yolda yoÄŸun yağış olduÄŸunu belirten TBMM BaÅŸkanı Åžentop, "Arkamızda bulunan araçlardan biri kayganlaÅŸan zeminde kayarak devrildi. 4 arkadaşımız vardı, onları ziyaret ettik. Allah'a şükür, hafif atlatıldı. Allah muhafaza etmiÅŸ. 'GeçmiÅŸ olsun' diyorum. Herhalde kısa zamanda taburcu edecekler. Doktorlarımıza da çok teÅŸekkür ediyorum. Bu arada ÅŸunu da söyleyelim, her ÅŸart altında trafikte dikkatli olmak lazım. Bütün her ÅŸey sürücünün kontrolünde deÄŸil. Kemer takmamız lazım, bütün herkes için burada bu vesileyle tekrarlamak isterim" dedi.Â

TBMM Başkanı korumaları kaza yaptı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!