Tatlıses gazeteci dövdü

Güncelleme Tarihi:

Tatlıses gazeteci dövdü
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2007 11:12

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in, oğlu İdo ve bir grup arkadaşıyla birlikte, Bodrum'da kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecilere saldırdığı, dövüp kameralarını kırdığı öne sürüldü. Kanal D muhabirleri Deniz Altuntaş ve Lokman Akdeniz jandarma ve savcılığa başvurarak türkücüden şikayetçi oldu

Haberin Devamı

ÜNLÜ türkücü İbrahim Tatlıses'in, oğlu İdo ve bir grup arkadaşıyla birlikte, Bodrum'da kendisiyle röportaj yapmak isteyen gazetecilere saldırdığı, dövüp kameralarını kırdığı öne sürüldü. Kanal D muhabirleri Deniz Altuntaş ve Lokman Akdeniz jandarma ve savcılığa başvurarak türkücüden şikayetçi oldu.

Bodrum'da kendisine ait Club 63'te haftanın üç günü sahneye çıkan türkücü İbrahim Tatlıses, dün gece saat 22.00 sıralarında oğlu İdo ve arkadaşlarıyla birlikte Sanatevi Restoran'a yemeğe geldi. 00.30 sıralarında, Tatlıses'i gören Kanal D Canlı Canlı programı ekibinden muhabir 27 yaşındaki Deniz Altuntaş ile 37 yaşındaki kameraman Lokman Akdeniz, yanına gidip röportaj yapmak istediklerini söyledi. Ayağa kalkan Tatlıses, oğlu İdo ve beraberindekiler, iddiaya göre küfür ve hakaretler savurdu, iki gazeteciyi tekme tokat dövdü. Tatlıses, arkadaşlarının tuttuğu Lokman Akdeniz'in elinden kamerayı alarak önce kaseti çıkardı, ardından kamerayı duvara ve yere çarparak zarar verdi. Restoran işletmecilerinin araya girmesiyle ortalık yatıştı. Tatlıses ve yanındakiler restorandan ayrıldı. Altuntaş ve Akdeniz Bodrum Jandarma Komutanlığı'na giderek sanatçı, oğlu İdo ve adamları hakkında şikayetçi oldu, savcılığa da suç duyurusunda bulundu.

Haberin Devamı

Muhabir Altuntaş “Tatlıses'i gördüğümüzde hem merhaba demek, hem de kısa bir röportaj yapabilir miyiz diye sormak istedik. Bizi görür görmez üzerimize yürüyüp, ağza alınmayacak küfürler etti, oğlu İdo ile birlikte, tekme, tokat ve yumruklarla girişti. Daha sonra saldırıya adamları da karıştı. Neye uğradığımızı şaşırdık, bir anda saldırının ortasında kaldık. O sırada Tatlıses kameramızı alarak içindeki kasedi çıkardıktan sonra gasp etti, ardından kamerayı duvara ve yere vurarak kırdı, hiçbir çekim yapmamış, aykırı hiçbir soru yöneltmemiştik” dedi.

Kameraman Akdeniz de sanatçıların son günlerde kameraman ve muhabirlere saldırılarının moda haline geldiğini söyledi. Akdeniz, “Oysa sanatçılar basın mensupları sayesinde bulundukları yere geldiklerini unutuyorlar. Tatlıses kısa bir süre önce milletvekilliğine aday olmuştu, seçilseydi halkın haklarını, kanunları böyle saldırarak mı koruyacaktı? Tatlıses'in en ağır şekilde cezalandırılmasını, kamera zararımın tazmini için yasal işlemleri başlattık” dedi.

Haberin Devamı

Jandarma, ifadelerini almak üzere Tatlıses, oğlu İdo ve adamlarını aramaya başladı

TATLISES İFADE VERDİ

Bodrum'da kendisiyle röportaj yapmak isteyen Kanal D kameramanı Lokman Akdeniz ve muhabir Deniz Altuntaş'ı dövdüğü, kameralarını kırıp kaseti aldığı iddia edilen türkücü İbrahim Tatlıses bugün adliyeye gelerek savcıya ifade verdi.

SAVCI DA KIZDI

Tatlıses Savcı Ömür Topaç'a ifade verirken, adliyede bulunan Akdeniz ve Altuntaş'a adliye koridorlarında ve savcının önünde hakarete devam edince tartışmalar yeniden alevlendi. Bunun üzerine Savcı Topaç, “Tartışmaya devam ederseniz hepinizi tutuklatırım. Bari adliyede hukuka saygılı olun, adliyede yasalara aykırı davranmayın” dedi.

Haberin Devamı

Adliye çıkışında yaklaşık 20 gazetecinin takip etitği Tatlıses, otomobiline gidinceye kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Otomobiline bineceği sırada konuşan Tatlıses “Beş parmağın beşi bir değil, her meslekte farklı insanlar olabiliyor. İçinizde aslan gibi delikanlılar da nankörler de var. Biz kimseye ne vurduk, ne kırdık, ne de kötü söz söyledik. Kamerayı kendileri kırmış olabilirler” dedi.

Muhabirler Altuntaş ve Akdeniz'in şikayetlerinden vazgeçmedikleri öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!