Tarkan ve Musti'ye oyunculuk teklifi

Güncelleme Tarihi:

Tarkan ve Mustiye oyunculuk teklifi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 1997 00:00

Haberin Devamı

Yönetmen İrfan Tözüm, senaryosunu kendisinin yazdığı ‘‘Mum'' adlı yeni filminde Nihat ve Oğuz karakterlerini pop müziğin starları Tarkan ve Mustafa Sandal'ın canlandırmasını istiyor. Tözüm, işi oyunculuk olan aktörler dururken müzisyenlerle çalışmak istemesinin nedenlerini, ‘‘Bu insanlar hayatlarını sinema yaparak kazanmıyorlar. Ancak kişilikleri ve ses renkleri yapacağım filmin karakterlerine çok uygun. Sinema ve tiyatrodan oyuncularla yaparım ama onları tercih ediyorum. Çok seveceklerine inanıyorum. ‘Evet' diyeceklerini umuyorum. Müzisyenler hayatı ve dünyayı daha iyi kavrıyor. Bugün müzik sektörü var, ama sinema sektörü yok. Çünkü müzik sanatçıları dayanışma içindeler'' sözleriyle açıklıyor.

Filmde başrolünü Fransız oyuncu Juliet Binoche'a teklif eden İrfan Tözüm, filmin bir milyon 200 bin dolar olan bütçesinin Binoche oynamayı kabul ederse ikiye katlanacağını söyledi. Tözüm, ‘‘Juliette Binoch'u oynatmayı düşünürken, Tarkan ve Sandal'ın isteyecekleri devede kulak kalır'' dedi. İrfan Tözüm, bu üç oyuncu olmazsa, filmi çekmeyeceğini de vurguluyor.

Mustafa Sandal ve Tarkan rolü kabul ettikleri takdirde, aynı kadına aşık olan iki arkadaşı canlandıracaklar. Çekimlerine mayıs ayında başlanması planlanan Türk-Yunan-Fransız-Alman ortak yapımı ‘‘Mum'', İstanbul, Büyükada ve Atina'da çekilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!