Tarihe Meydan Okuyan Konuklarıyla BaBa ZuLa / Konuk: Cahit Berkay

Güncelleme Tarihi:

Tarihe Meydan Okuyan Konuklarıyla BaBa ZuLa / Konuk: Cahit Berkay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2011 14:13

25 Kasım Cuma 21.30
Geleneksel Türk müziğini apayrı bir elektronik düzlemde işleyen BaBa ZuLa, Bomonti sponsorluğunda 25 Kasım akşamı Babylon sahnesini tekrardan işgal etmeye hazırlanıyor. Üstelik özel konuğu Cahit Berkay ile!

Haberin Devamı

 Halk müziğinin bilindik usüllerine yeni bir yorum getiren BaBa ZuLa, bir yandan elektronikle akustiği harmanlarken bir yandan da İstanbul’un güncel kaotik durumunu yansıtmayı başaran ender gruplardan. Her an farklı sürprizlere açık etkileyici canlı performansları zaman zaman toplu bir ayine dönüşen grup şu ana kadar 6 albüm çıkardı. Oyunlar ve filmler için de müzik besteleyen grubun, merakla beklenen yeni albümleri “Gecekondu” son dönemdeki “saykodelik” sahne performanslarının kuvvetli bir yansıması niteliğinde. Belli bir kompozisyon dahilinde doğaçlamanın daha az kullanıldığı parçalarda Titi Robin, Bugge Wesseltoft, Serra Yılmaz ve Dr.Das gibi isimlere yer veren grup, şimdiye kadar Roskilde Festivali’nde, Fransa’da Printemps de Bourges’da, Berlin’de Now Festivali gibi bir çok uluslararası organizasyonda sahne aldı. Geçtiğimiz yıl dünya müzikleri fuarı Womex’in Showcase Festival’inde de yer alan BaBa ZuLa, Babylon müdavimlerinin ve Türk alternatif folk müziği severlerin tartışmasız favorisi.

Haberin Devamı

*** BaBa ZuLa konserinin ardından Murat Meriç ısrarla sunar! Türk-İş Funk Partisi etkinliği başlayacaktır. Konsere katılanlar bu etkinliğe ücretsiz kalabilirler.

Kapı Açılış:20.30
Bilet:25 TL
Öğrenci:15 TL

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!