Taraftara özel bilgisayar çıktı

Güncelleme Tarihi:

Taraftara özel bilgisayar çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2007 00:00

Giyimden, cep telefonuna kadar çeşitli tüketim ürünlerinde lisansları kullanılan üç büyük futbol kulübünün, dizüstü ve masaüstü bilgisayarları da piyasa sunuldu.

Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe Spor Kulüplerinin armalarını ve renklerini taşıyan Taraftar PC ve Notebooklar; Crea, Vestel, Intel ve Microsoft işbirliğiyle, Teknosa ve üç büyük kulübün perakende mağazalarında satışa sunuluyor. Mayıs-Temmuz 2007 tarihleri arsında satışa sunulacak olan masaüstü bilgisayarları Crea, dizüstü bilgisayarları Vestel üretecek. Ürünler, haziran ayı boyunca sadece Teknosa’larda satın alınabilecek. Taraftar PC’lerin tüm konfigürasyonlarında Microsoft Windows Vista Ev sürümü ve Intel çok çekirdekli işlemci Intel Core 2 Duo bulunuyor. Crea’nın ürettiği Taraftar PC’lerin 17 inç LCD monitorle satış fiyatı KDV hariç 999 dolar, Vestel’in ürettiği Taraftar Notebook’un fiyatı ise KDV hariç 1.399 dolar olarak belirlendi. Taraftar PC ürünleri, haziranda elektronik mağaza zinciri Teknosa’da satılacak. Ayı zamanda Beşiktaş-Kartal Yuvası, Galatasary-MegaStore, Fenerbahçe-Fenerium’da da ürünlerin satışı başlayacak. Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Selim Zafer Ellialtı, üç yıldır üzerinde çalıştıkları Taraftar PC ve notebook projesinin sektördeki penetrasyonu artırmaya katkısı olacağını belirtti.

Ekran koruyucu da geliyor

TARAFTAR PC’lerde Windows Vista ürünüyle gelen ’Vista Gadget’ aracı yer alıyor. Bu araç sayesinde taraftarlar kulüpleriyle ilgili haberlere, canlı maç bilgilerine, maç fotoğraf galerilerine ve antrenman görüntülerine internet üzerinden erişebilecek. Kulüplere özel hazırlanan ekran koruyucuları ile masaüstü görüntüleri de Taraftar PC’lerin içerisinde hazır satılacak. Kulüplerin tüm lig maçları otomatik olarak Windows ve Outlook takvimlerine de işlenebiliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!