Taksiciyi gasp edip öldürdüler

Güncelleme Tarihi:

Taksiciyi gasp edip öldürdüler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2008 12:07

ADANA'da, taksici 42 yaşındaki Mehmet Ali Barutoğlu, adacında tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Barutoğlu'nun parası ve kredi kartları bulunan cüzdanının gasp edildiği ileri sürüldü.

Bugün sabaha karşı saat 03.00 sıralarında Karataş İlçesi'ne bağlı Yüzbaşı Köyü yakınlarındaki sulama kanalı kenarında çalışır halde, farkları açık 01 T 0424 plakalı taksiyi fark eden avcılar, yanına geldi. Arka kısmı sulama kanalına dönük olan taksinin şoförünün kanlar içindeki cesedini gören avcılar, durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen jandarmanın yaptığı incelemede taksi şoförü Mehmet Ali Barutoğlu'nun tabancayla ateş edilerek öldürüldüğü anlaşıldı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, dün saat 20.15 sıralarında Cemal Gürsel Caddesi'ndeki duraktan 2 yolcu aldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Mehmet Ali Barutoğlu'nun cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HER GÜN OĞLUNU ALIYORDU

İçinde miktarı bilinmeyen parası ve kredi kartları olan cüzdanı bulunmayan ve muhtemel zanlılar tarafından gasp edildiği ileri sürülen evli, 2 çocuk babası Barutoğlu'nun her gün akşam Çukurova Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümü2nde eğitim gören oğlu 19 yaşındaki Samet Barutoğlu'nu üniversiteye giderek alıp birlikte eve döndüğü belirtildi.

Ancak dün akşam üniversiteye gelmeyen Barutoğlu'nun cep telefonuyla arandığı ancak telefonuna yanıt vermediği belirtildi. Ailenin de “İşi vardır, nasılsa eve gelir” diyerek tekrar arayıp rahatsız etmediği kaydedildi.
Barutoğlu'nun babası 67 yaşındaki Sebahattin Barutoğlu, katil veya katillerin bir an önce bulunmasını isteyerek, “Benim oğlum geceleri asla çalışmazdı. Cep telefonunu aradık ancak cevap vermeyince çalıştığını düşünüp rahatsız etmek istemedik. Çünkü, evine, işine ve ailesine bağlı bir kişi olduğu için şüphe duymadık” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!