Taksicilerin yol kavgası: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Taksicilerin yol kavgası: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2008 15:21

Antalya'da, şehirlerarası otobüs terminalinden yolcu aldığı iddia edilen bir taksiciyle, otogar taksi durağında çalışan taksiciler arasında çıkan kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı.

Antalya Şehirlerarası Otobüs Terminali'nden yolcu aldığı iddia edilen 07 T 3766 plakalı aracın şoförü Ramazan G. ile Otogar taksi durağının şoförleri arasında, yolcu alınması nedeniyle kavga çıktı. Ramazan G'nin yolunu kesen otogar taksi durağındaki şoförler arasında çıkan kavgada, otogar taksi şoförlerinden Mehmet Duman, Ali İhsan Arıcı ve Şenol Pınar bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı.

Olay yerine çağrılan ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.
Ramazan G, bıçakla yaralama iddiasıyla gözaltına alındı.

Zanlı ifadesinde, bir müşterisiyle Burdur'a gitmek için pazarlık yaptığını, yolcunun otogar emanetinde eşyası olduğu için terminale girmek zorunda kaldıklarını iddia etti. Otogar çıkışı diğer taksicilerin kendisine müdahale etmek istediğini savunan Ramazan G, “Tatsızlık çıkmasın diye kaçmak istedim ama Dumlupınar Bulvarı'nda, diğer taksiciler önümü keserek saldırdılar. Kendimi korumaya çalıştım, elimdeki bıçağı alıp beni de darp ettiler” dedi.

Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri bulunan Ramazan G, gözaltına alındıktan sonra tedavi için hastaneye kaldırıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!