Tacizci Kuran kursu müdürü çıktı

Güncelleme Tarihi:

Tacizci Kuran kursu müdürü çıktı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2007 15:47

KIRIKKALE'de, Kuran kursu da verilen özel bir erkek öğrenci yurdunun müdürü 32 yaşındaki M.M., arabasına aldığı ilköğretim okulu öğrencilerini taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevkedilen M.M., çıkarıldığı nöbetçi mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ailelerin, çocuklarının kendilerini arabasına alan bir kişi tarafından taciz edildiği iddiaları üzerine araştırma başlatan polis, çocuklarla görüşerek eşkal belirledi. Verilen eşkal ve yapılan inceleme sonucu takibe alınan, Kuran kursu da verilen, ilköğretim okulu ve lise öğrencilerinin kaldığı özel bir erkek öğrenci yurdunun müdürü M.M. arabasına küçük yaşta bir kız çocuğunu alırken yakalandı.

Gözaltına alınan evli ve 2 çocuk babası M.M. mağdur olan çocuklar tarafından da teşhis edildi. Emniyetteki sorgulaması tamamlanan M.M. adliyeye sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen M.M. “Bana iftira atıyorlar, ben suçsuzum. Adalet yerini bulacak ve suçsuz olduğum anlaşılacaktır” dedi.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Salim Akça, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için vatandaşlardan kendilerine yardımcı olmalarını isteyerek “Vatandaşlardan isteğimiz bu tür olaylara şahit olduklarında derhal Alo 155 imdat hattını aramaları. Vatandaşlarımızın, velilerimizin de yardımıyla bu tür insanlara müsaade etmeyeceğiz ve gerekli cezalarını çekecekler” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!