Suudi Arabistan Başsavcısı'nın hareketli günü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2018 10:57

Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el-Ma'cib, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan'la görüşmek üzere adliyede görüşmelerde bulundu. Daha sonra soruşturma kapsamında incelemelerde bulunmak için Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunda geldi, incelemeler sonrasında konsolosluk binasından ayrıldı.

Haberin Devamı

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturması kapsamında Türkiye'de bulunan Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el-Ma'cib, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı İrfan Fidan ile ikinci kez görüşmek üzere adliyede bulundu.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek protokol kapısından içeri giren Suud el-Ma'cib ve beraberindeki heyet, Başsavcılık makamına geçti. Başsavcının giriş yaptığı A kapısı önüne adliye mensupları alınmazken, görüntü çekimine de izin verilmedi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Fidan ile Suudi heyet görüştü.

Suudi Arabistan Başsavcısı Suud el-Ma'cib, Başsavcı İrfan Fidan ile dün de adliyede görüşmüştü. 

Başsavcı, Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğunda incelemelerde bulundu

Suudi Arabistan Başsavcısı Ma'cib, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturma kapsamında Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğuna geldi. İncelemelerin ardından 13:30 civarı konsolosluktan ayrıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!