Susmak da yetmedi

Güncelleme Tarihi:

Susmak da yetmedi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2015 01:41

Çok değil daha geçen ay bir TV programında özel hayatıyla ilgili hedef olduğu iftiralar yüzünden büyük bir mağduriyet yaşamış ancak bu olaydaki yalpalamayan, kararlı, dik duruşu ile kamuoyunun çok geniş bir kesiminin takdirini toplamıştı Meral Akşener.

Haberin Devamı

Seçimin hemen ardından TBMM Başkanlığı için adaylar telaffuz edilmeye başlayınca Akşener’in ismi de MHP adayı olarak kulislere yayılmıştı.

Seçimden sonra Hürriyet’i ziyaret eden MHP lideri Devlet Bahçeli’ye bu söylentiler hatırlatıldığında, “Meral Akşener’i eğer çok sık kullanırsanız, o devre dışı kalır haberiniz olsun. 80 milletvekilimiz var, her şeyde Meral Akşener... Bu o zaman başka bir şey var burda demektir” yanıtını vermişti. Bu sözlerin ardından bir daha da yazılı, görsel ya da sosyal medyada Akşener’in ismi duyulmaz oldu. Akşener’i sevenler, Bahçeli’nin net uyarısını görüp Akşener’in önünü kesmemek için sessizliğe büründü. Ancak bu suskunluk yetmedi.

MHP’nin TBMM Başkan adayı Ekmeleddin İhsanoğlu oldu. Bu da yetmedi, Akşener’in 8 yıldır oturduğu TBMM Başkanvekilliği koltuğuna da Koray Aydın oturdu. Bahçeli’nin Akşener’i devre dışı bırakmasının nedenleri belli ki önümüzdeki günlerde de tartışılmaya devam edecek.

Susmak da yetmedi
Bahçeli: Adını sık kullanırsanız devre dışı bırakırım

Haberin Devamı

Susmak da yetmedi

Feminist eş

CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, ilk grup toplantısına katılırken, 2.5 yaşındaki Arya kuliste, ağzında emziğiyle baba Yunus Kayışoğlu’nun kucağında uyuyordu. Durumdan şikayetçi olmayan Yunus Kayışoğlu, fotoğrafını çeken Şükrü Küçükşahin’e “Kimse ‘kılıbık’ demesin, ‘feministlik’ derlerse sevinirim” esprisi yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!