Survivor 2017'de dün akşam kim elendi? İşte Survivor yeni fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de dün akşam kim elendi İşte Survivor yeni fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 07:26

Survivor 2017'nin dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Takımlarından dört kişiyi eleme potasına düşürmek zorunda kalan Ünlüler takımından bir isim adaya veda etti. Dünkü bölümü kaçıran izleyiciler, 'Survivor 2017'de dün akşam kim elendi?' sorusuna yanıt ararken; yarışmanın müdavimleri yeni fragmanı araştırıyor. İşte, veda eden o isim ve Survivor yeni fragmanı!

Haberin Devamı

Survivor'da dün akşam kim elendi sorusuna cevap arayan seyirciler, eleme potasında ünlüler takımdan yer alan 4 kişiden hangisinin elendiğini merak etti. Ödül oyununu kazanan gönüllüler takımı, aldıkları iletişim ödülünün ardından oyun adasından mutlu ayrıldı. Survivor'da dün akşam konsey gecesi heyecan yarattı. Survivor'a veda eden isim SMS oyları ile belli oldu. Acun Ilıcalı yarışmada kritik değişikliği açıkladı. İşte, elenen isim ve Acun Ilıcalı'nın adaya getirdiği yeni kural

Survivor 2017'nin dünkü bölümünde inanılmaz dakikalar yaşandı. Ödül oyunu için kıyasıya bir mücadele veren gönüllüler takımı, çok istedikleri iletişim ödülünün sahibi oldu. Dün akşamın gündem konularından bir diğeri ise ada konseyinde bir kişinin yarışmaya veda etmesi oldu. İki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı, ada konseyinde eleme potasındaki 4 arkadaşlarından birine veda etmek zorunda kaldı. 

Haberin Devamı

Ada konseyinde gündeme gelen bir diğer konu ise Acun Ilıcalı tarafından getirilen ve yarışmacılar için oldukça zorlayıcı olması beklenen yeni kural oldu. 

Survivor'da kim elendi?

Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda kaybeden taraf ünlüler takımı oldu. Her iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımı 4 ismi eleme adayı olarak belirledi. İlk konseyde Sabriye ve Sedat'ı eleme adayı olarak belirleyen ünlüler takımı, ikinci konseyde ise Şahika ve Berna'yı eleme potasına aldı. Survivor 2017'de elenen isim SMS oylamasına göre belirlendi. Ünlüler takımı'ndan Sabriye, Sedat, Şahika ve Berna'nın eleme adayı olarak, SMS oylamasına çıktığı Survivor 2017'de en az oyu alan isim Berna Öztürk oldu. Berna Öztürk elenmesinin ardından arkadaşlarıyla vedalaşarak adadan ayrıldı.

 

Haberin Devamı

Survivor 2017de dün akşam kim elendi İşte Survivor yeni fragmanı

ACUN ILICALI ADA KONSEYİNDE YENİ KURALI DUYURDU

Survivor 2017'de mücadele hırsını arttırmak için her hafta farklı bir kural getiren Acun Ilıcalı, bu hafta yaptığı açıklamayla yeni kuralı yarışmacılara duyurdu. Bugüne kadar yalnızca ödül oyunu oynandığını ifade eden Ilıcalı, bundan sonra ceza oyununun da oynanacağını, bu oyunu kaybedenlerin hak ettikleri ya da hak edecekleri ödülü kazanamayacaklarını açıkladı. Ilıcalı, bu uygulamanın perşembe günü başlayacağını duyurdu.

BAKMADAN GEÇME!