Survivor yarışmasında kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim..

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmasında kim elendi İşte Survivorda elenen isim..
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 00:15

Survivor nefes kesen eleme akşamı SMS oylarıyla sonuçlandı. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlülüler, Survivor adasından bir isme veda edecek. Survivor'da bu akşam SMS oyları sonucunda adaya veda edecek isim belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da elenen isim

Survivor'da geçtiğimiz haftalarda süren gergin konseylerin ardından, ünlüler takımı elenecek adayları belirlemişti. Survivor adasında ünlüler takımından Ezgi, Atakan ve Yunus eleme potasındaki yarışmacılardı. Bu yarışmacılardan en düşük SMS oyunu alan Ezgi Survivor adasına veda etti. 

Haberin Devamı

 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor‘da bu hafta dokunulmazlık oyununu kaybeden takım yine ünlüler oldu. Geçen haftaki dokunulmazlık oyununu da kaybeden ünlüler takımından elemeye kalan iki yarışmacı Atakan ve Yunus Günçe olmuştu. Bu Pazar yayınlanan dokunulmazlık oyununu yine gönüllüler takımı kazandı ve bu hafta ünlüler takımından bir kişinin gideceği kesinleşti. Ünlüler takımının ada konseyinde 3. eleme adayı olarak Ezgi’nin adı çıktı. Yunus, Nagihan, Semih ve Yattara Ezgi’nin adını yazarken, Atakan ve Ezgi ise Nagihan’ın ismini yazdı. Pazartesi akşamı yayınlanacak bölümde konsey sırasında bu üç isim arasında sms oylaması yapılacak. Salı akşamı ise Yunus, Ezgi ve Atakan arasındaki sms sonuçları açıklanacak ve en az oyu alan isim adaya veda edecek.

Haberin Devamı

ACUN'DAN SURVİVOR SÜPRİZİ!
Survivor 2016‘da ünlüler takımında ilk günden itibaren başarılı oyun performansının yanı sıra takım içindeki ilginç hamleleri ve hırsıyla dikkatleri çeken Nagihan Karadere’nin Tuğba Özay’la ödül oyunu sonrasında yaşadığı kavga olay olmuştu. Acun Ilıcalı da Tuğba Özay’ın elenmeden önce Nagihan’la yaşadığı son kavgadan ilginç bir videoyu Instagram hesabından paylaştı.








 

BAKMADAN GEÇME!