Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir Aslen nerelidir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Şubat 14, 2017 20:24

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver, birçok izleyici tarafından tartışma konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Erdi Ünver'in yarışmalarda gösterdiği performans ve adadaki arkadaşlarıyla olan uyumu herkes tarafından göze çarpmaya başladı. Dobra yapısıyla dikkat çeken Erdi Ünver zaman zaman adada tansiyonun yükselmesine sebep oluyor. Peki, bu hafta eleme potasında olan Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Erdi Ünver kimdir? Aslen nerelidir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

Survivor yarışmasının polemikleriyle ünlü ismi Erdi Ünver, son haftalarda takım içerisinde girmiş olduğu kavgaların ardından en çok dikkat çeken isimler arasında yer aldı. Takım arkadaşları tarafından kulis kurmakla suçlanan Survivor Erdi Ünver, son haftalarda eleme potasına girmekten kurtulamıyor. Gökhan ve Berna ile münakaşaya girdikten sonra gerginlik oluşmasına neden olan Erdi, geçtiğimiz hafta rakip takım oyuncusu Fatih ile göğüs göğüse geldi. Sunucu, Acun Ilıcalı'nın ihtar verdiği yarışmacının, SMS oylamasına göre adada kalacağı ya da gideceği netleşmiş olacak.

ERDİ ÜNVER KİMDİR?

Gönüllüler takımının performans sıralamasına göre en kötü ismi olan Erdi, takımı adına çıktığı 20 mücadeleden 7'sini kazanırken, 13'ini kaybetmiştir. Gönüllüler takımı içerisinde bir motivasyon kaynağı olarak simgelenen Erdi, son günlerde adanın gergin isimleri arasına adını yazdırdı.

Haberin Devamı

İstanbul Bayrampaşa’da yaşayan Erdi Ünver, Kırklareli’li olup aslen Boşnaktır. 1988 yılında doğan Erdi Ünver, Sabit Büyükbayrak Lisesi’nden Mezun olmuştur. Amatör olarak futbol oynamaktadır. Asıl hayali futbolcu menajeri olmaktır. Erdi Ünver, psikoloji, iletişim ve fiziksel performans karması olarak tanınmladığı Survivor’da şampiyonluk hedefliyor.

TV 8 ekranlarında yayınlanan, sekiz kadın sekiz erkeğin Survivor 2017'ye gitmek için yarıştığı Göz6 yarışmasına katılan Erdi Ünver, bu yarıştan erkek takımının şampiyonu olarak ayrılarak Survivor'a gitmeye hak kazandı. Bu yarışmada da dikkat çeken hareketleriyle ünlenen Erdi, Survivor'da en ilgi çeken yarışmacılar arasında yer alıyor. Erdi'nin şu an yarışmadaki puanı ise 11.

BAKMADAN GEÇME!