SÜPER STARI SİZ SEÇİN...

Güncelleme Tarihi:

SÜPER STARI SİZ SEÇİN...
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2014 10:28

Yasemin, Elif, Meltem ve Daniel bu cumartesi nefeslerimizi kesecek. Yarışmacılar RTL'deki Süperstar yarışmasında bir üst tura çıkacaklar mı... Hürriyet'in anketini katılın, Süper starı siz belirleyin...

Haberin Devamı


Alman RTL televizyonunda yayınlanan ‘Al­manya Süper Starını Arıyor’ (Deutschland sucht den Superstar) adlı yarışmada, Cumartesi günü sekiz aday sahneye çıkacak. Adaylardan 4’ü Türkiye kökenli...

RTL’de Cumartesi günü saat 20.15’de ekrana gelecek yarışmayı Nazan Eckes sunuyor. Bu hafta yarışacaklar arasında Elif Bat­man, Daniel Ceylan, Meltem Açıkgöz ve Yasemin Koçak da sahne alacak. Geçen hafta ya­pılan yarışmada Elif Batman, Tarkan’ın ‘Şımarık’ şarkısını seslendirmişti. Elif, hem sesi hem de sahne performan­sıyla büyük taktir toplamış­tı. Sunucu Nazan Eckes, Elif’i canlı yayında Türkçe “Süperdin. O kadar çok güzel söyledin ki çok hoşuma gitti. Bomba gibisin” sözleriyle tebrik etmişti.

DİNLEYİN VE OY VERİN:

Haberin Devamı

SÜPER STARI SİZ SEÇİN...
ELİF'İ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Elif Batman kimdir:
29 Kasım 1995’de Melle’de doğdu. Dört kardeşler. Küçük kardeşi ve annesiyle birlikte yaşıyor. Lise birinci sınıf öğrencisi. Okul öğrenci sözcülüğü yapıyor. Lakabı Batman.

SÜPER STARI SİZ SEÇİN...
MELTEM'İ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Meltem Açıkgöz kimdir:
10 Ekim 1989’da Saarlouis’de doğdu. Üç kız kardeşin en büyüğü. Ailesiyle birlikte Dillingen’de yaşıyor. Bir fast food lokantasında çalışıyor.

SÜPER STARI SİZ SEÇİN...
YASEMİN'İ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Yasemin Koçak kimdir:
16 Temmuz 1993’de Hamburg’da doğdu. Erkek kardeşi ve annesiyle birlikte Norderstedt’de yaşıyor.

SÜPER STARI SİZ SEÇİN...
DANIEL'İ DİNLEMEK İÇİN TIKLAYIN...


Daniel Ceylan kimdir:
23 Mayıs 1985’de Meschede’de doğdu. Ailesiyle birlikte yaşıyor. Dört kardeşin en küçüğü. Yarım günlük bir işte çalışıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!