Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline'da: İşte 6 Mayıs Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda: İşte 6 Mayıs Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2021 22:17

Süper Loto sonuçları bu akşam belli oldu. Sisal Şans tarafından düzenlenen çekilişte 8 milyon 399 bin liralık büyük ikramiye sahibini aradı. Noter huzurunda ve canlı yayında millipiyangoonline’da gerçekleşen çekilişte ikramiye kazandıran numaralar ilan edildi. Heyecan dolu çekilişin hemen ardından gözler Süper Loto sonuç sorgulama ekranına çevrildi. Süper Loto sonuçları ile ikramiye sorgulamaları bilet numarası girilerek online gerçekleşecek. İşte 6 Mayıs Süper Loto sonuçları ve Süper Loto sonuç sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30’da gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran numaralar ilan edildi. Her hafta salı, çarşamba ve perşembe günleri yapılan çekilişlerin ardından yayınlanan Süper Loto sonuçları millipiyangoonline ekranından sorgulanıyor. Süper Loto çekiliş sonuçlarınızı aşağıdaki bağlantıdan kolayca öğrenebilirsiniz. 

Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda: İşte 6 Mayıs Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Haberin Devamı

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda: İşte 6 Mayıs Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı

Arkadaşlarınızla Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a girebilir, ister Milli Piyango uygulamasını kullanabilir, isterseniz de size en yakın satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!