Süper Loto sonuçları açıklandı! 28 Ocak Süper Loto sonuçları millipiyangoonline.com'da!

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları açıklandı 28 Ocak Süper Loto sonuçları millipiyangoonline.comda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2021 08:27

Süper Loto sonuçları dün akşam yapılan çekilişin ardından belli oldu. Çekiliş saat 21:30’da yapıldı. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişte kazandıran şanslı numaralar 20, 22, 24, 38, 45 ve 53 oldu. İşte 28 Ocak Süper Loto sonuçları sorgulama ekranı

Haberin Devamı

Süper Loto sonuçları büyük ikramiyesi ile dün akşam çekildikten sonra açıklandı. En çok rağbet gören şans oyunlarından Süper Loto'da bu haftanın ikinci çekilişi Sisal Şans tarafından tamamlandı. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleşen çekiliş sonrası Süper Loto sonuç sorgulama ekranı ile beraber kazandıran numaralar da millipiyangoonline.com'da ilan edildi. Şans oyunu tutkunlarının gözü şimdi dün akşamın şanslı numaralarında. İşte, 28 Ocak Süper Loto çekiliş sonuçları ile ilgili detaylar.

Süper Loto sonuçları açıklandı 28 Ocak Süper Loto sonuçları millipiyangoonline.comda

 

SÜPER LOTO SONUÇ SONUÇ SORGULAMALARI İÇİN TIKLAYIN

SÜPER LOTO KURALLARI

Haberin Devamı

1 ile 60 sayı arasından 6 adet sayının bilinmesine dayanan bir oyun olan Süper Loto’da en az 2, en fazla 6 adet sayıyı doğru tahmin ederek farklı miktarlarda ikramiye kazanılıyor. Kazanma oranı oynanan kolon ve bilinen numara adedine göre değişiyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya “Sen Seç” ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de Süper Loto oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Süper Loto’da her kolonun fiyatı ise 3 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/super-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!