Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı! 9 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonline'da açıklandı

Güncelleme Tarihi:

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 9 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda açıklandı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2021 22:13

Süper Loto sonuçları bu akşam yapılan çekilişin ardından ilan edildi. Sisal Şans tarafından noter huzurunda millipiyangoonline’da gerçekleşen çekilişte ikramiye kazandıran numaralar yayınlandı. Son çekilişte 42 milyon 286 bin liralık ödülü sahibi ile buluşturan Süper Loto, yeni çekilişte 10 milyon lira ile sahibini aradı. 9 Şubat 2021 tarihli Süper Loto sonuç sorgulamaları bilet numarası girilerek online gerçekleşecek. Gözler şimdi bu akşamki çekilişin sonuçlarında. İşte 9 Şubat Süper Loto sonuçları ve sonuç sorgulama ekranı.

Haberin Devamı

9 Şubat tarihli Süper Loto çekilişi bu akşam saat 21:30'da gerçekleşti. Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan Süper Loto çekilişinin sonuçları millipiyangoonline'da kamuoyuna duyuruldu. Heyecanla beklenen çekilişte şanslı numaralar numaralar 18, 25, 30, 36, 44 ve 53 oldu. Çekiliş sonuçlarınızı aşağıdaki linkten online olarak sorgulayabilirsiniz.

 

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 9 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda açıklandı

SÜPER LOTO SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

SÜPER LOTO NASIL OYNANIR?

Süper Loto, 1 ve 60 arasından 6 adet sayı seçmene dayalı bir oyundur. Seçtiğin her 6 sayı, bir kolon oluşturur. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Haberin Devamı

İşaretleme yapmayı tercih etmiyorsan kolonun altında yer alan SEN SEÇ kutucuğunu işaretle, terminal senin için rastgele 6 numara seçsin!

Bir kolonda 6 rakamdan fazlasını işaretleyerek sistem oyunu oluşturabilirsin. Sistem oyunu, çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Oyuncular altıdan fazla rakam seçerek oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde otomatik olarak üretirler.

Süper Loto sonuçları canlı çekiliş sorgulama ekranı 9 Şubat Süper Loto çekiliş sonuçları millipiyangoonlineda açıklandı

Arkadaşlarınızla Ortak Bilet satın alabilirsiniz. Bir veya daha fazla biletin birden fazla üye tarafından aynı veya farklı pay nispetleriyle satın alınmasına Ortak Bilet denir. Ortak biletler de satın alma işlemi gerçekleştiği anda üye hesaplarına yansıtılır.

Süper Loto oynamak için ister www.millipiyangonline.com’a girebilir, ister Milli Piyango uygulamasını kullanabilir, isterseniz de size en yakın satış noktasını ziyaret edebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!