SunExpress, Van’dan Adana ve Antalya’ya uçacak

Güncelleme Tarihi:

SunExpress, Van’dan Adana ve Antalya’ya uçacak
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2006 14:42

BU yılın Mart ayında İzmir merkezli uçuşlara başlayan SunExpress, Van’a düzenlediği direkt seferlerin sayısını artırarak Adana ve Antalya’ya direkt seferleri başlıyor. SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, “İzmir’den başlattığımız tarifeli seferlerle, İstanbul ve Ankara dışındaki merkezlerden, diğer şehirlere çapraz uçuş gerçekleştiren ilk havayolu şirketi olduk” dedi.

SunExpress'in 29 Ekim 2006 tarihinden itibaren uygulayacağı kış tarifesi kapsamında, bugüne kadar haftada 2 gün olan Van- İzmir seferleri Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar olmak üzere haftada 4 güne çıkarılıyor. SunExpress kış sezonunda, Van'dan Adana ve Antalya'ya da uçmaya başlayacak. Adana ve Antalya uçuşları Pazartesi ve Çarşamba günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilirken, uçuşlar için tek yön fiyatları 69 YTL'den başlayacak.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türkiye'nin hızla gelişen sivil havacılık sektöründe önemli bir misyon üstlendiklerini söyledi. Schwaiger, “İstanbul ve Ankara dışındaki merkezlerden, diğer şehirlere çapraz uçuş gerçekleştiren ilk havayolu şirketi olduk. Bu misyonu, hissedarlarımızdan THY'nin büyük desteği sayesinde üstlenebildik” diye konuştu. SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say da, ileriki dönemlerde Van'dan daha fazla kente uçmayı planladıklarını ve sefer sayılarını artırmayı hedeflediklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!