‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri

Güncelleme Tarihi:

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 22:24

Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çiftinin nikâh töreninde davetlilere barkovizyondan ‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nin gösterimi yapıldı. Sümeyye ve Selçuk Bayraktar çiftinin çocukluktan bu yana hayatını anlatan filmde çiftin yakınları ve arkadaşlarının mesajları da yer aldı. Sümeyye Erdoğan’ın İmam hatip ruhu sadece bir fikir değil aynı zamanda aksiyondur’ sözü dikkat çekti.

Haberin Devamı

SÜMEYYE Erdoğan ve Selçuk Bayraktar’ın nikâh töreninde davetlilere çiftin hayatlarını konu alan barkovizyon gösterisi sunuldu. Sümeyye Erdoğan’ın babası Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la olan çocukluk fotoğrafları ve okul yıllarına ait detaylarla başlayan kısa filmde, Erdoğan’ın başörtüsü yasağı nedeniyle imam hatip eğitimini Trabzon Araklı’da tamamlamak zorunda bırakılışı da anlatıldı.

Haberin Devamı

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde başörtüsü yasağının 2013’te kaldırılmasının ardından Sümeyye Erdoğan ile Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk karşılaşmalarında geçen diyaloglar Ankara Milletvekili Aydın Ünal tarafından anlatıldı. Ünal, şu ifadeleri kullanıyor:

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri

BABA-KIZ ARASINDAKİ DİYALOG

“O gün babasıyla neler yaşadığını sormuştum. Babası eve geldiği zaman ‘Çok şükür bir yasağı, bir zulmü daha kaldırdık. Hadi bir şükür namazı kılalım’ demiş. Sümeyye Hanım, babasını yanaklarından öpmüş. Arkasından cemaatle namaz kıldıklarını, Yasin okuduklarını ve Erdoğan’ın uzun bir dua ettiğini anlatmıştı.” Sümeyye Erdoğan’ın, “İmam hatip ruhu sadece bir fikir değil aynı zamanda aksiyondur” sözleri de dikkat çekti.

Haberin Devamı

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri

DAMADIN BUNGEE JUMPING MERAKI

Indiana Üniversitesi’nde master, London Schools of Economics’te yüksek lisans yapan Sümeyye Erdoğan’ın binicilik sporuyla ilgilendiği, kemana karşı büyük bir ilgisi olduğu ve bungee jumping yaptığına da kısa filmde yer verildi. Kısa filmde Sümeyye Erdoğan’ı, yakın arkadaşları röportajlarla anlatıldı. Filmde, Selçuk Bayraktar’ın lise yıllarından üniversite ve iş yaşamına kadar geçen süreçte insansız hava araçlarını (İHA) yapma hayali de aktarıldı. Projenin gerçekleştirilmesi sürecinde daha önce yayınlanmamış görüntüler de kısa filmde yer aldı. İTÜ Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olan Bayraktar, Amerika Upenn’de yüksek lisans, sonrasında ise Massachusetts Institute of Technology’de (MIT) doktora çalışması yapmıştı. Türkiye’ye döndükten sonra İHA’ların üretimine başlayan Bayraktar, milli ve özgün insansız hava aracını üretmişti.

Haberin Devamı

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri

JÖH’TEN MESAJ

ŞIRNAK’ta görev yapan bir grup asker, damat Selçuk Bayrak’tar’a Twitter üzerinden mutluluklar diledi. Askerlerin gönderdiği “Selçuk abi mutluluklar, Şırnak’tan selamlar. Bursa/JÖH” yazan pankartlı mesajı paylaşan Bayraktar, “Şırnak’ta operasyon nedeniyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış” yazdı. Sümeyye Erdoğan da Twitter hesabından “Bu mutlu günümüzde tebriklerini ileten, tüm dostlara en kalbi duygularımla teşekkür ediyor, hayır dualarını bekliyorum” mesajını paylaştı. (DHA)

‘Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi’nde bilinmeyen yönleri

HELİKOPTERLE GİTTİLER

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile akrabaları Huber Köşkü’nden Halkalı’ya helikopterle geldi. Helikopter kültür merkezine 100 metre uzaklıktaki bir futbol sahasına indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi buradan makam araçlarına binerek kültür merkezine geçti. 

BAKMADAN GEÇME!