Sümeyye Erdoğan'ın nikahından ilk görüntüler! Nikah şahitleri Gül ve Davutoğlu oldu

Güncelleme Tarihi:

Sümeyye Erdoğanın nikahından ilk görüntüler Nikah şahitleri Gül ve Davutoğlu oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2016 10:55

Selçuk Bayraktar Sümeyye Erdoğan’ın düğünü başladı. Yurt dışı ve içinden pek çok davetlinin katıldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu. Nikah şahitleri ise Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül oldu. Törende Sümeyye Erdoğan'ın yaşamına dair kısa bir de film gösterildi. Sümeyye Erdoğan'ın binicilik sporu yaptığı, kemana karşı büyük bir ilgisi olduğu ve bungee jumping yaptığı pek çok kişi tarafından ilk defa törendeki bu kısa filmden öğrenildi.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Sümeyya Erdoğan ve damadı Selçuk Bayraktar, gelin arabası bir konvoy halinde Tarabya Köşkü'nden yola çıktı. Gelin arabasının aynalarında çiçek bulunduğu görüldü. Gelinlik giyen Sümeyye Erdoğan ön koltukta otururken, aracı Selçuk Bayraktar kullandı.

Haberin Devamı

Nikahın yapılacağı Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi çevresinde tüm yollar ise geceden trafiğe kapatıldı.

Sümeyye Erdoğanın nikahından ilk görüntüler Nikah şahitleri Gül ve Davutoğlu oldu

Pek çok yerli ve yabancı davetlinin yer aldığı düğünde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bekir İzzetbegoviç ve eşi ile yan yana oturdu. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın kıydığı nikahta şahitlikleri Başbakan Ahmet Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Bosna-Hersek lideri Bekir İzzetbegoviç, Pakistan Başbakanı Navaz Şerif, Lübnan Başbakanı Saad Hariri ve Arnavutluk Başbakanı Edi Rama yaptı. Geline nikah cüzdanını Abdullah Gül verdi.

Haberin Devamı

Sümeyye Erdoğanın nikahından ilk görüntüler Nikah şahitleri Gül ve Davutoğlu oldu

İMZAYI ATTILAR

Selçuk Bayraktar ile Sümeyye Erdoğan'ın nikahını İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. 

SÜMEYYE ERDOĞAN'IN BİLİNMEYEN YÖNLERİ

Habertürk'ün haberine göre, törende çiftin hayat öyküsünü çeşitli yönleri ile konu alan kısa bir film gösterildi. “Sümeyye ve Selçuk Hatıra Filmi” adlı yapımda, Sümeyye Erdoğan'ın şimdiye kadar hiç bilinmeyen yönleri ekrana yansıdı.

Indiana Üniversitesi'nde master, sonrasında ise London Schools of Economics'te yüksek lisans yapan Sümeyye Erdoğan'ın binicilik sporu yaptığı, kemana karşı büyük bir ilgisi olduğu ve bungee jumping yaptığı pek çok kişi tarafından ilk defa nikah töreninde gösterilen kısa filmden öğrenildi.
Kısa filmde, Selçuk Bayraktar ise Türkiye'de ilk yerli İnsansız Hava Aracını (İHA) üreten kişi olarak anlatılırken, İTÜ Elektronik Mühendisliği mezunu olan Bayraktar'ın, Amerika Upenn'de yüksek lisans, sonrasında ise Massachusetts Institute of Technology'de(MIT) doktora çalışması yaptığı, Türkiye'ye döndükten sonra İnsansız Hava Aracı (İHA)’nın üretimine başlayan Bayraktar'ın, milli ve özgün insansız hava aracı ile Türkiye'nin gurur kaynağı olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

TWİTTER'DAN ASKERLERE TEŞEKKÜR

Selçuk Bayraktar, Twitter hesabından askerlerin kendisine yolladığı "Selçuk abi mutluluklar, Şırnak’tan selamlar. Bursa/JÖH" yazan pankartlı mesajı paylaşan Bayraktar, "Şırnak’ta operasyon nedeniyle nikaha gelemeyen kahraman kardeşlerim en güzel hediyeyi yollamış" yazdı.

Haberin Devamı

HAVALANINDA DÜĞÜN YOĞUNLUĞU

Sümeyye Erdoğan’ın düğününe katılmak üzere yurt içi ve yurt dışından çok sayıda davetli uçaklarla Atatürk Havalimanı’na geldi.

Sümeyye Erdoğanın nikahından ilk görüntüler Nikah şahitleri Gül ve Davutoğlu oldu

Jetler konukevi önüne park ederken, konuklar düğüne gitmek için havalimanından ayrıldı. Katar’dan da misafirler Boeing 747 tipi uçakla geldi. Uçak konukevi önüne park ederken, misafirler düğüne katılmak üzere havalimanından ayrıldı. 

BAKMADAN GEÇME!