Sulhi çalar ben söylerim

Güncelleme Tarihi:

Sulhi çalar ben söylerim
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2007 00:00

Sibel Can, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde 3 bin kişiye konser verdi.

Haberin Devamı

Sulhi çalar ben söylerim

Sulhi Aksüt-Emir Aksüt-Engincan Ural

Konserden fotoğraflar için tıklayın

Konser boyunca çok neşeli görünen Can, bir ara eşi Sulhi Aksüt'e de laf attı ve "Sulhi Bey çok güzel piyano çalar. Belki seneye sahneye beraber çıkarız" dedi. Sibel Can, önceki akşam Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda sevenleriyle buluştu. Sahneye Nur Yerlitaş imzalı siyah elbise ve fıstık yeşili ceketle çıkan Can, ilk bölümünde yeni albümünden şarkılar seslendirdi. Bir ara izleyiciler arasında bulunan eşi Sulhi Aksüt'e de laf atan sanatçı, "Sulhi Bey çok güzel piyano ve gitar çalar. Ben de söylerim. Hatta belki seneye burada bana eşlik eder" dedi.Aksüt, Can'ın bu sözlerine oturduğu yerden "Bak şimdi, Allah Allah" diye tepki

/images/100/0x0/55eaf506f018fbb8f8a1a0cc
gösterdi. Sanatçı, bu esprili atışmadan sonra Selim Çaldıran'la piyano eşliğinde "Benim adım aşk, benim adım ayrılık" adlı şarkıyı seslendirdi. Konserin ikinci bölümüne yine Nur Yerlitaş imzalı bir başka elbiseyle çıkan sanatçı, annesi için Cem Karaca'nın "Sen de başını alıp gittin" şarkısını söylerken gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Birkaç hafta önce Sibel Can'ın küçük oğlu Emir'in taktığı 12 bin dolarlık Bvlgari saat, konser akşamı ise Emir'in ağabeyi Engin Can'ın kolundaydı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!