Stadyumda kavga

Güncelleme Tarihi:

Stadyumda kavga
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2014 12:00

Wolfsburg'a yenilen HSV takımının durumu vahim. Sezonun en iyi oyuncusu Hakan Çalhanoğlu "Tanrı yardımcımız olsun" dedi.

Haberin Devamı

Cumartesi akşamı Hamburger SV takımı Wolfsburg'a 3-1 yenilince tarftarlar arbede çıkardı. 100'e yakın kapşonlu taraftar güvenlik görevlilere ve polise meşalele ve korkuluk atarak saldırdı. Polis biber gazı ile müdahale etti.

"TANRIYA DUA EDİYORUM"

HSV yıldızı Hakan Çalhanoglu "Tanrıya dua ediyorum, bizi ancak Tanrı kurtarır" dedi.

Bild gazetesinin yorumuna göre takımın kalitede sorunu var. HSV' İvica Olic gibi bir oyuncuya ihtiyacı var. Eski takımına iki gol atarak zor anlar yaşattıan da Olic oldu.

"ONLARA ACIMIYORUM"

Oyundan sonra eski takımın kabinine giden Olic "Gayret göstermediler. Çok, çok zorlanacaklar. HSV'un paçayı sıyıracaklarını zannetmiyorum. Onlara acımıyorum" dedi.
Olic oyundan alınınca Hamburglular tarafından alkışlandı.
Oyundan önce heyecanlı olduğunu ifade eden 70 yaşındaki HSV efsanesi Uwe Seeler durumun aşırı moral bozucu olduğunu dile getirdi ve "çocuklar, azim ve mücadele ile dağlar delinir" dedi. Ancak 92. saniyede, henüz birinci dakikada korkular gerçek oldu. Gustavo ve Perisic'in paslaşmasıyla Wolfsburg 0:1 öne geçti.

"PES ETMEYECEĞİZ"

HSV kaptanı Westermann "90 dakika boyunca şansımız yaver gitmedi ama biz yinede pes etmeyeceğiz. Aksini söyleyen bana gelsin" dedi.

Haberin Devamı

Augsburg ve Mainz'te oynyayacak olan HSV kendi evinde Bayern Münih ile karşı karşıya gelecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!