2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bayramda hava durumu nasıl olacak?

Güncelleme Tarihi:

2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek Bayramda hava durumu nasıl olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2017 17:44

2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek sorusu milyonlarca vatandaş tarafından ayrıntısıyla araştırılan ve merak edilen konulardan birisi haline geldi. Ramazan ayının bitmesine az bir zaman kala vatandaşlar tamamen bayram tatiline odaklanmış durumda. Sıcak havalarında iyice yoğunlaşmasıyla birlikte vatandaşlar bayram tatilini güzel bir sahil kenarında geçirmek istiyorlar. Bayram tatilinin kaç gün olacağını merak eden vatandaşlar ona göre planlarını yapıyor. Peki, 2017 Ramazan Bayramı tatili kaç gün sürecek? Bayramda hava durumu nasıl olacak?

Haberin Devamı

Ramazan Bayramı tatilinin başlamasına çok az bir zaman kaldı. Bugün Arefe gününde yani Ramazan Ayı’nın son gününde olan vatandaşlar, hem ne kadar tatil yapacaklarını hem de bayramda hava durumunun nasıl olacağını merak ediyor.Özellikle kısa yurtiçi veya yurtdışı tatili yapacak olan vatandaşlar, yurda dönüş için tatilin kaç gün süreceğini araştırıyor. Bayramı şehir içerisinde geçirecek olanlar ise hava durumunu merak ediyor. Peki, bayram tatili kaç gün sürecek? Bayramda hava durumu nasıl olacak? İşte tüm detaylar!

BAYRAM TATİLİ KAÇ GÜN?

Bayramın hafta sonuna denk gelmesinden dolayı diğer yıllarda olduğu gibi uzun bir tatil dönemi yaşanmayacak. Ramazan Bayramı 25 Haziran Pazar günü başlayacak. Hafta içi çalışanlar tarafından sadece 2 gün tatil yapılabilecek. Bayramın ardından çarşamba günü, çalışan kişiler tarafından yeniden iş başı yapılacak.

Haberin Devamı

BAYRAMDA HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Ramazan Bayramı süresince yurt genelinde yağış beklenmediğini ve bütün bölgelerin parçalı ve az bulutlu geçeceğini açıkladı. MGM, Türkiye'de bir süredir havaların mevsim normallerinin altında seyretmesiyle ilgili olarak da; havaların ülke genelinde bu kez mevsim normallerinin 3 ila 6 derece üstünde seyredeceğini belirtti.

BAYRAMDA BÜYÜK İLLERİMİZDE hava durumu

İstanbul: 33
Ankara: 33
İzmir: 36
Bursa: 34
Adana: 35
Antalya: 35
Gaziantep: 34
Kayseri: 32
Konya: 32
Mersin: 34

2017 BAYRAM TAKVİMİ

2017 yılı Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı tarihleri;
Ramazan Bayramı Arefe Günü – 24 Haziran Cumartesi
Ramazan Bayramı 1. Günü – 25 Haziran Pazar
Ramazan Bayramı 2. Günü – 26 Haziran Pazartesi
Ramazan Bayramı 3. Günü – 27 Haziran Salı
Kurban Bayramı Arefe Günü – 31 Ağustos Perşembe
Kurban Bayramı 1. Günü – 1 Eylül Cuma
Kurban Bayramı 2. Günü – 2 Eylül Cumartesi
Kurban Bayramı 3. Günü – 3 Eylül Pazar
Kurban Bayramı 4. Günü – 4 Eylül Pazartesi

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!