Spermlerinin bekçisi miyim

Güncelleme Tarihi:

Spermlerinin bekçisi miyim
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2010 00:00

Antalya’da bir kız bebek dünyaya getirdikten sonra hakkında babalık davası açtığı eski sevgilisi Dr. Nurettin Coşkun’un ‘sperm hırsızlığı’yla suçladığı Rabia Alagöz, “Sahip çıkaydın spermlerine. Ben senin spermlerinin bekçisi miyim” dedi.

ANTALYA’da bir tıp merkezi ile restoran ve eğlence mekânlarının sahibi Dr. Nurettin Coşkun’dan (45) bir kız bebek dünyaya getiren ve sperm hırsızlığı ile suçlanan Rabia Alagöz (31), “Evlenmeden önce birlikte olmak bir hata ama sonuçta evlenecektik” dedi. Alagöz, Nurettin Coşkun’un hamile olduğunu öğrendikten sonra bebeği aldırmasını istediğini, kendisine düşük ilacı verdiğini ve amacına ulaşamayınca tehdit ettiğini öne sürdü.

Sen korunsaydın
Spermlerinin bekçisi miyim

Bebeğini korumak için Isparta Eğirdir’de oturan ailesinin yanına taşındığını belirten Alagöz, sperm çalma iddialarına şu yanıtı verdi: “Sanki cüzdanından spermlerini çalmışım gibi çıktı ortaya. Velev ki doğru olsun. Yani onun iddia ettiği gibi ben onun spermlerini -her nasıl oluyorsa- çalarak hamile kalmak isteyeyim. Eeee, sen sahip çıkaydın spermlerine. Ben senin spermlerinin bekçisi miyim? Sen korunsaydın. Senin kendini tutamayışının cezasını niye ben çekiyorum acaba?”
Alagöz, mahkeme kanalıyla, DNA testi istediği Nurettin Coşkun’dan, doğum öncesi ve doğum sonrası giderleri olarak 30 bin TL ve aylık 10 bin TL de nafaka istiyor. DNA için örnek alınacağı 14 Nisan’da kızının bir yaşına basacağını belirten Alagöz, “Bu dava kızımın geleceği için verdiğim bir mücadele olacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!