SP-AKP atışması kızışıyor

Güncelleme Tarihi:

SP-AKP atışması kızışıyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2002 15:25

Necmettin Erbakan'ın Bilkent toplantısında sarfettiği "çoluk çocukla bu iş olmaz" sözüyle başlayan SP-AKP atışması yerel örgütlerin de katılmasıyla giderek kızışıyor. Erbakan yanlısı Elaziz gazetesi AKP'yi hormonlu lahanaya benzetti.

Haberin Devamı

Elazığ'da yayınlanan, Necmettin Erbakan'a verdiği ödünsüz destek ve AKP'ye yönelik ilginç yorumlarıyla tanınan "Elaziz" gazetesi de SP-AKP arasındaki sıcak tartışmaya katıldı. Elaziz, AKP için daha önce yaptığı "Saksağan" benzetmesinden sonra bu kez "hormonlu lahana" teşbihinde bulundu.

Elaziz gazetesinin son sayısında yeralan, Sururi Seçmen adındaki bir yazarın yorumunda, AKP'nin bir "siyasi mühendislik çalışması" sonucu kurulduğu öne sürüldü.

'ÇAYLAK'

AKP'nin öne çıkarılıp şişirildiğini öne süren Elaziz gazetesinde, "Birinci parti olacağı, hatta tek başına iktidara geleceği ve dahası 550 milletvekilinin tamamını çıkaracağı gibi oldukça abartılı ve uçuk spekülasyonlarla kafaları dolduruyorlar. Öteden beri çaylak olduklarını öne sürdüğümüz AKP yöneticileri de bundan bayağı sevindirik oluyorlar" denildi.

ÜÇÜNCÜ KÜSKÜNLER HAREKATI BAŞLAYACAK

Yakında tarihin 3'üncü Küskünler Harekatı'nın başlayacağını öne süren Elaziz gazetesinde şu yorum yeraldı:

"AKP'de listeleri gerçek iktidar sahipleri yapacak. AKP'de de diğer partilerde olduğu gibi küskünler ordusu çıkacak. Barajı aşamayan partiler bir başka vakıa. AKP'nin böyle hormonlu lahana gibi büyütülmesi 'rejim için tehlike' boyutlarına vardırılması, şişirilmiş AKP oy yüzdeleri bazı saftirikleri sevindirik yapsa da bir siyasi mühendislik planının parçası gibi görünüyor. Plan AKP ve ANAP'ı küskünlere dövdürüp seçime kadar dağıtmak. Lahana gibi büyütülen  bardak lahana suyuna dönüşecek."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!