Sosyetik güzelin balkon skandalı

Güncelleme Tarihi:

Sosyetik güzelin balkon skandalı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2014 12:16

Kim Kardashian ve kardeşleri Kourtney, Khloe, Kylie bu sabah Los Angeles Havalima'nında görüntülendi.

Haberin Devamı

Yaşadığı küçük çaptaki kaza sonrası kardeşleri ile birlikte Miami'ye küçük bir tatil yapmaya giden ünlü güzel Kim Kardashian Versace Konağı'nda yaşanan taşkınlıkların magazine yansıması sonrası otel görevlilerinin talimatı ile konağı terk etmek zorunda oldukları ve bu yüzden tatilin erken sonlandığı iddia edildi.

İddialara göre rapçi nişanlısı Kanye West'in refaransı ile Versace Konağında konaklayan Kardashian kardeşlerin yaşanan balkon skandalı sonrası otelin üst derece görevlileri tarafından nazik bir şekilde oteli terk etmeli istendiği ve bu olayın üzerine Kim Kardashian'ın sinirden çıldırdığı ve kardeşlerine çıkışarak tatili sonlandırdığı belirtildi.

Kourtney Kardashian'ın yaşadığı balkon skandalından sonra tatili yarıda kesen Kardashian ailesi Los Angeles Havalimanı'nda kamerala yansıdı.

Haberin Devamı

Morallerin bir hayli bozuk olduğu Kardashian ailesinde bu şekilde bir olayın magazin basını yüzünden yaşandığı düşülerek büyük bir tepki vardı.

Kim Kardashian ve kardeşleri kendilerini görüntüleyen magazin basınına tepki gösterirken sorulan hiçbir soruya yanıt vermediler.

Sosyetik güzel Kim Kardashian havalimanından çıktığı gibi hiçbir açıklama yapmadan jipine binip uzaklaşırken birkaç saat sonra aynı kıyafetler ile ünlü güzelin Beverly Hills'de kuaföre gidip alışveriş yaparken görüntülenmesi şaşkınlık yarattı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!