Sosyal medyada çok konuşulmuştu! Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü'den açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyada çok konuşulmuştu Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücüden açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2020 21:32

Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden İsmail Durmuş'un 18 Mart'ta eczanesinin dezenfekte edilmesi için Twitter hesabından Sancaktepe Belediyesi'ne ilettiği talebe bugün cevap verilmesi sosyal medyada tartışma yarattı. Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, ilçede eczacılık yapan İsmail Durmuş'un talebi ile eczanesinin dezenfekte edildiğini ancak sosyal medya ekibinin cevap verme konusunda büyük bir iletişim hatası yaptığını belirtti. Döğücü, merhum İsmail Durmuş'un eczanesinde yapılan dezenfekte çalışması sırasında çekilen fotoğrafı da sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü Hürriyet'e yaptığı açıklamada "Sosyal medyada bugün itibarıyla Belediyemizin merhum Eczacı İsmail Durmuş’un taleplerine cevap verilmediği iddia edilmektedir. Görüntülerde görüleceği gibi eczaneye gidilmiş, talep değerlendirilmiş, dezenfekte işlemi bir değil iki kez yapılmıştır. Merhum eczacımız tarafından ekiplerimize teşekkür edilmiştir. Özellikle belirtmeliyim ki bu dezenfekte işlemlerine ilçemizde bulunan tüm eczaneler de dahildir. Ancak ne yazık ki üzülerek söylemeliyim sosyal medya ekibimizin cevap verme konusunda büyük bir iletişim hatası mevcuttur. Bundan dolayı üzdüğümüz merhumun yakınlarından sevenlerinden ve tüm eczacı camiamızdan özür diliyoruz. Gereğinin yapılacağından hiç şüpheniz olmasın." dedi.

Haberin Devamı

DEZENFEKTE ÇALIŞMASININ FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Döğücü, Durmuş'un eczanesinde yapılan dezenfekte çalışması sırasında çekilen fotoğrafı da paylaştı. Sancaktepe Belediyesi'nden yapılan açıklamada Durmuş'un eczanesine 30 Mart ve 6 Nisan tarihlerinde dezenfekte için gidildiği belirtildi. 

 

Sosyal medyada çok konuşulmuştu Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücüden açıklama geldi


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!