Alihan isimli profilin paylaşımlarına tepki yağıyor

Güncelleme Tarihi:

Alihan isimli profilin paylaşımlarına tepki yağıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2021 10:27

Sosyal medya "Sapık Alihan" adlı Youtube kanalında yapılan paylaşımları konuşuyor. İsminin Alihan oluğu iddia edilen gencin; kız çocuklarına nasıl tecavüz ettiğini anlattığı skandal videosu sosyal medyada tepkilere neden oldu. Youtube kanalında paylaştığı videolarda Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk'e ve vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik ağır hakaretler sarf eden Alihan'ın ifadeleri kan dondurdu. Sosyal medyada infial yaratan sözleri sonrasında binlerce paylaşım yapıldı.

Haberin Devamı

Alihan isimli profilin paylaşımlarına tepki yağıyor. “Sapık Alihan” adlı Youtube kanalında Alihan Şimşek isimli şahısın, paylaştığı videolar sosyal medyada infial yarattı. Türk bayrağını yırtıp, Atatürk’e ve Özgecan Aslan’a hakaret ettiği videoları tepki çeken Alihan, son olarak 3 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiğini iddia ettiği paylaşımla gündeme geldi. Türk bayrağını yırtan, Atatürk’e saygısızlık yapan ve Özgecan Aslan hakkında cinsel içerikli sözler söyleyen şahıs için #SapıkAlihanTutuklansın TT oldu. Paylaşımlara tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları, #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle yetkililere sesleniyor.

SOSYAL MEDYADA ÇAĞRIDA BULUNDULAR

Başka videolarında ise 3 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğunu iddia eden Alihan Ş. için Twitter'da #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle tutuklanma çağrısında bulunuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!