Soruyu bil Hıdırellez'e davetiye kazan!

Güncelleme Tarihi:

Soruyu bil Hıdırelleze davetiye kazan
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 30, 2012 14:36

hürriyet.com.tr okurları bilet şansını yakalamaya devam ediyor. Sıra Geçen yıllarda Ahırkapı'da gerçekleşen Hıdrellez şenliklerini bu yıl KafePi organizasyonu ile bol müzikli, bol eğlenceli, bol danslı, rengârenk kutlanacağı Hıdırellez Parkorman 2012 etkinliğinde.

Haberin Devamı

Şanslı 10 okuyucumuz bizden 05 Mayıs Cumartesi günü Parkorman'da gerçekleşecek etkinliğe bu gece için çift kişilik davetiye kazanacak.

Burhan Öçal ve Trakya All Stars, gibi grupların sahne alacağı bol eğlenceli, bol danslı Hıdırellez kutlamalarına bilet kazanmanız için tek yapmanız gereken şey, aşağıdaki soruyu yanıtlayıp bizlere göndermek.
Soruyu doğru cevaplayan okuyucular arasından 1'inci, 50'nci, 100'üncü, 150'nci, 200'üncü, 300'üncü, 400'üncü, 450'nci, 500'üncü ve 1000'inci olanlar çift kişilik bilet kazanacak. Kazanan Hürriyet.com.tr okurları tüm gün eğlenceye tanıklık edecek.


HIDIRELLEZ PARKORMAN 2012 ETKİNLİĞİ İÇİN ÖDÜLLÜ SORU

/images/100/0x0/55ea8fb6f018fbb8f8880a2e

7'den 70'e tüm İstanbulluların eğlence ve dinlence merkezi ve Hıdırellez Parkorman 2012 'nin de evsahibi Parkorman hangi semt sınırları içerisindedir?

a) Karaköy
b) Maslak
c) Sütlüce
d) Kalamış

CEVABI GÖNDER 

 

Yazı karşılamak, soğuk havalardan bunalıp yeni mevsimle tazelenmek ve umutlarını sevdikleriyle paylaşmak isteyen herkes, 5 Mayıs'ta Parkorman'da olacak!

Bundan 12 yıl önce Ahırkapı sokaklarında başlayan ve baharın gelişinin kutlandığı Hıdrellez coşkusu, geniş katılımlara ulaştığı için son 2 yıldır Ahırkapı Parkı'nda kutlanıyordu.  Ahırkapı Şenlikleri Derneği tarafından şenliğin iptal edilmesi herkesi üzmüştü. Bu sene Hıdrellez coşkusu Parkorman'a taşınıyor!

Hıdrellez'in korunması gereken, kültürel bir değer olduğunu düşünen KafePi bu yıl Hıdrellez Şenliğini güvenli ortamda 5 Mayıs Cumartesi tarihinde şehrimizin en yeşil, ulaşımı en kolay mekânlarından biri olan Parkorman'da gerçekleştirme kararı aldı.

Sahnede birbirinden eğlenceli grupların konserleri ve alanda tüm gün gezen çalgıcılardan canlı müzik, roman çadırları, geleneksel tatlar, rengârenk dilek ağaçları, piknik alanlarında keyif, bandolar, el işi ürünlerin satan market alanları, jonglorler ve gün boyu etkinlikler ile baharı ve yazın gelişi hep birlikte kutlanacak!

Ayrıca etkinliğin biletlerini önümüzdeki günlerde hurriyet.com.tr/kultursanat sayfasından davetiyeleri hediye edeceğiz.

Ä°ÅžTE SAHNE ALACAK GRUPLAR

Burhan Öçal ve Trakya All Stars
Brooklyn Funk Essentials DJ set + live vocal
Fire Water,
Babazula,
Dubioza Kolektiv
Ä°stanbul Arabesque Project,
Besidos,
ASM
Mabel Matiz,
Forty Thieves Orkestra

Festival ile ilgili diÄŸer bilgiler:

·      Âİçeride çeÅŸitli karnaval oyunları (Güç gösterme balyozu, Halka atma vb.)

·      ÂJonglör Çadırı (Tahta Bacak, lobut çevirme, poi çevirme, ip cambazı vb.)

·      ÂFal çadırları

·      ÂMacuncu, ÅŸerbetçi, pamuk helvacı, gözlemeci gibi geleneksel yemek standları

·      ÂAhırkapı’nın ruhunu yansıtan dekorasyon – bayraklar, çaputlar, renkli ışıklar, at arabaları, çingene mahallesi maketleri vb.

·      ÂBaharın tüm renklerini yansıtlmaya çalışlacağı Parkorman'da, tüm KafePi ÅŸubelerinde olduÄŸu gibi Dilek AÄŸaçları da önemli bir yer tutuyor. Her ÅŸubenin süslediÄŸi dilek aÄŸaçları Parkorman’a dikilecek ve farklı tasarımda dilek aÄŸaçları tüm mekânı süsleyecek

·      ÂRoman orkestraları ve dansözler tüm gün alanı gezecek ve aralarda sokak performans platformlarında ‘sahne’ alacak 


Katılım şartları;

* Cevap gönderen yarışmacıların adını, soyadını, telefon numarasını ve e-posta adresini yazması zorunludur.
* Kazanan yarışmacı ödülünü bir başka kişiye devredemez.
* 18 yaşından küçükler mekâna giremez.
* Kazananlara ödülle ilgili bilgiler 03 MAYIS 2012 PERŞEMBE günü e-posta yoluyla verilecektir.

 

 

 

Haberin Devamı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!