Son depremler listesi güncellenmeye devam ediyor... Muğla'da 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Güncelleme Tarihi:

Son depremler listesi güncellenmeye devam ediyor... Muğlada 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 18, 2017 20:01

Son depremler listesi güncellenmeye devam ediyor. Türkiye'nin birçok yerinde günlerdir çeşitli sarsıntılar meydana geliyor. En son bugün saat 06.46'da Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bodrum Gökova Körfezi'nde saat 15.47'de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte, son depremler listesinin en güncel hali.

Haberin Devamı

Muğla’dan deprem haberleri gelmeye devam ediyor, son depremler listesi sık sık güncelleniyor. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Bodrum Gökova Körfezi'nde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte Türkiye’deki son depremler…

Günlerdir çeşitli büyüklüklerde süren depremlere yenileri eklenmeye devam ediyor. Muğla'nın Bodrum ve Milas ilçelerinde paniğe sebep olmaya devam ediyor. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, bugün saat 06.46'da Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bodrum Gökova Körfezi'nde saat 15.47'de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Muğla'nın Bodrum ilçesinde de hissedildi. Son depremler listesine Kahramanmaraş'ta eklendi.

Kandili Rasathanesi resmi sayfasından son depremlerin listesini duyuruyor.

Haberin Devamı

BODRUM'DA ART ARDA DEPREMLER

Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Bodrum Gökova Körfezi'nde saat 15.47'de yerin 5 kilometre derinliğinde 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre ise deprem yerin 7,1 kilometre derinlikğinde oldu. Deprem Muğla'nın Bodrum ilçesinde de hissedildi.

4.5 ŞİDDETİNDE BİR DEPREM DAHA

Bu depremden yaklaşık 2 saat sonra ise aynı bölgede bir deprem daha meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Gökova Körfezi'nde saat 17.10'da 4,5 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Depremin yaklaşık 16,79 kilometre derinlikte meydana geldiği belirtildi.

 SON DEPREMLER LİSTESİ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!