Hangi illerde okullar tatil? İstanbul, Sivas, Kırşehir, Bolu, Kocaeli... İşte tüm iller...

Güncelleme Tarihi:

Hangi illerde okullar tatil İstanbul, Sivas, Kırşehir, Bolu, Kocaeli... İşte tüm iller...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2017 15:39

İstanbul'da bugün (9 Ocak pazartesi) günü okullar tatil edildi. Ankara'da okullar tatil değil. Peki başka hangi illerde okullar tatil? Yurtta kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 30'dan şehirde bugün eğitim öğretim yapılmayacak. Sivas Çorum, Kocaeli, Bursa, Yalova, Nevşehir, Edirne, Tekirdağ, Kastamonu, Tokat, Kırklareli, Samsun, Amasya, Aksaray, Sakarya, Niğde ve Bolu il genelinde de okullar bugün tatil edildi. İşte okulların tatil olduğu il ve ilçeler

Haberin Devamı

İstanbul'da öğrenciler '9 Ocak Pazartesi okullar tatil mi?' sorusunu soruyordu. Beklenen açıklama geldi. İstanbul Valisi Vasip Şahin yaptığı açıklamada "İlimizde zaman zaman devam eden kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle eğitim-öğretime (pazartesi) 1 gün süre ile ara verilmiştir" dedi. Kar yağışının etkisini sürdürdüğü İstanbul'da, yetkililerin uyarılarını dikkate alan vatandaşların toplu taşıma araçlarını kullanması, bazılarının da dışarı çıkmaması sonucu trafik yoğunluğu yüzde 2 seviyesine geriledi.İl genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ekiplerin tuzlama ve kar küreme çalışmaları aralıksız devam ediyor. 

İSTANBUL TATİL, ANKARA'DA OKULLAR AÇIK OLACAK

İstanbul Valiliği, kenti etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle, (Pazartesi) ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.Ankara'da ise okullar açık olacak. Ankara Valisi Ercan Topaca öğrencilerin twitter'dan 'Okullar yarın tatil mi?' sorusu üzerine "Sevgili öğrenciler Meteorolojik verilere göre, Ankara'da okulların tatil edilmesini gerektiren bir durum bulunmamaktadır. İyi dersler" yanıtını verdi.  

Haberin Devamı

HANGİ İLLERDE BUGÜN OKULLAR TATİL?

Peki, hangi illerde okullar kar nedeniyle tatil edildi? Kocaeli, Tekirdağ, Edirne, Bursa, Kırklareli, Kastamonu, Yalova, Nevşehir, Zonguldak, Tokat... İşte okulların tatil edildiği tüm il ve ilçeler... 

KIRŞEHİR

Kırşehir merkez ve İlçelerinde okullara kar yağışı nedeni ile tatil edildi. Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgi ve Kırşehir Valiliğinin oluru ile okulların bir gün süre tatil edildiği duyuruldu.Kar yağışının şiddetini aralıklı arttırması ve yollarda meydana gelen buzlanma nedeni ile okullar Kırşehir merkez ve Akpınar, Akçakent, Kaman, Çiçekdağı, Mucur ilçelerinde bir gün süre ile tatil edildi. Sabah saatlerinde alınan kararla Anaokulları, İlk Okullar, Orta Okullar, Liseler de verilen eğitime ara verildiği belirtildi.

SİVAS'TA OKULLAR TATİL

Sivas'ta olumsuz hava şartları nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün tatil edildi. Sivas Valiliği'nden yapılan açıklamada il merkezi ve merkeze bağlı köylerdeki okullar yoğun kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü 1 günlüğüne tatil edilmiştir" denildi.
Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel de bugün idari izinli sayılacak.

Haberin Devamı

AKSARAY'DA BUGÜN OKULLAR TATİL

Aksaray'da, kar ve buzlanma nedeniyle eğitime1 gün ara verildiği bildirildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte yoğun kar yağışının yaşandığını belirtti. Yağışın etkisini artırdığını aktaran Kartal, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde eğitime 09 Ocak Pazartesi ara verildiğini kaydetti.

BOLU'DA OKULLAR TATİL

BOLU’da aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar bir gün süreyle tatil edilirken, kamuda çalışan engelli ve hamilelere de idari izin verildi. İl genelinde aralıklarla etkili olan kar yağışı nedeniyle yarın eğitime bir gün ara verildi. Bolu Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimizde devam eden kar yağışı ve yollardaki buzlanma nedeniyle il merkez ve ilçelerde 9 Ocak Pazartesi günü eğitime 1 gün ara verilmiştir. Ayrıca 9 Ocak Pazartesi günü engelli ve hamile kamu görevlileri 1 gün idari izinli sayılacaktır. Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezleri İle Halk Eğitim Merkezleri’de 9 Ocak 2017 günü bir gün tatil edilmiştir" denildi.

Haberin Devamı

YOZGAT'TA OKULLAR TATİL

Yozgat’ta yoğun kar yağışı ile birlikte olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar pazartesi günü tatil edildi.

Yozgat Valiliği, merkez ve 11 ilçesinde ilk, orta, lise ve dengi okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiğini açıkladı. Valilik, kamuda çalışan hamile ve engelli personelin de bir gün süreyle idari izinli sayılacağı bildirildi.

AMASYA'DA OKULLAR TATİL

Amasya Valisi Salih Işık yaptığı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğuna işaret etti. Meteoroloji verilerine göre kar yağışının süreceğini belirten Işık, "İlimizde devam eden yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il genelinde eğitim ve öğretime yarın bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi. Engelli ve hamile memurların da yarın izinli sayılmasının kararlaştırıldığı bildirildi.

Haberin Devamı

ÇORUM (KENT MERKEZİ VE BAZI İLÇELER)

Çorum il genelindeki tüm okullarda, kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kentte kar yağışının giderek etkisini artırması nedeniyle yapılan değerlendirme sonucu, il genelindeki tüm okullarda yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.  Çorum'da daha önce alınan karar gereği üç ilçede okullar tatil edilmişti. 

BALIKESİR (12 İLÇE)

Balıkesir'in 12 ilçesinde okullar tamamen, 7 ilçesinde ise sadece taşımalı sistemde öğrenim gören öğrenciler için yarın için 1 gün süreyle kar tatili verildi. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacağı bildirildi. Balıkesir Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartları nedeniyle Susurluk, İvrindi, Sındırgı, Savaştepe, Gönen, Bandırma, Erdek, Manyas, Kepsut, Dursunbey, Marmara ve Balya ilçelerinde, ilkokul, ortaokul ve liselerde 09 Ocak Pazartesi günü eğitime bir gün süre ile ara verilmiştir. Edremit, Burhaniye, Gömeç, Havran, Altıeylül, Bigadiç ve Karesi ilçelerinde de 9 Ocak Pazartesi günü taşımalı eğitim gören öğrenciler için eğitim 1 gün tatil edilmiştir. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

Haberin Devamı

MANİSA (BAZI OKULLAR)

Manisa’da hafta sonu etkisi gösteren kar yağışı nedeniyle Gördes İlçesi’ndeki tüm okullar, Yunusemre, Selendi, Akhisar, Şehzadeler, Turgutlu, Kırkağaç, Soma ve Salihli ilçelerinde ise taşımalı eğitim gören okullarda eğitime yarın için bir gün ara verildi.
Manisa Valiliği’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Gördes İlçesi’ndeki tüm okullar, Yunusemre, Selendi, Akhisar, Şehzadeler, Turgutlu, Kırkağaç, Soma ve Salihli ilçelerinde ise taşımalı eğitim alan kırsal mahallelerdeki ilkokul ve ortaokul öğrencilerine bir günlük tatil verildi. Saruhanlı, Gölmarmara, Sarıgöl, Alaşehir, Köprübaşı, Kula, Ahmetli ve Demirci ilçelerindeki okullarda ise eğitime devam edeceği bildirildi.

SAKARYA'DA OKULLAR  TATİL

Sakarya’da olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın il genelinde okullar tatil edildi.Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile görüşerek olumsuz hava koşulları nedeniyle 9 Ocak pazartesi günü il genelinde tüm okulların bir gün süreyle tatil edilmesi kararını verdi.

SAMSUN'DA OKULLAR TATİL

Samsun Valisi İbrahim Şahin, 9 Ocak Pazartesi günü 6 ilçede yaptığı kar tatilini il geneline uygulama kararı aldı ve bütün okulların tatil olduğunu açıkladı.
Samsun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, "Valimiz Sayın İbrahim Şahin, olumsuz hava şartlarından dolayı 09 Ocak 2017 Pazartesi günü Samsun İl genelinde tüm okulların tatil edildiğini açıkladı. Valimiz Sayın İbrahim Şahin ayrıca, aynı gün çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını ifade etti" dedi.

KONYA MERKEZ VE BAZI İLÇELER

Konya merkez ve 7 ilçesinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.Konya Valiliğinden yapılan açıklamada, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle il merkezinde yarın ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği belirtildi. Açıklamada, il genelinde, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ve hamileler ile özel kreş, gündüz bakımevleri ve çocuk kulüplerinin de 1 gün idari izinli sayılacağı kaydedildi. Ayrıca, Akşehir, Kadınhanı, Tuzlukçu, Seydişehir, Ilgın, Altınekin ve Sarayönü ilçelerinde de yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle yarın eğitime ara verildi.

KOCAELİ'NDE OKULLAR TATİL

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, olumsuz hava şartlarının yol açtığı buzlanma riski nedeniyle, il genelinde anaokulları, ilk, orta, lise ve yaygın eğitim kurumlarında (özel rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime, 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmesinin uygun görüldüğü bildirildi.

Açıklamada ayrıca, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Kocaeli Üniversitesinde (KOÜ) yarın eğitime ara verildiği bildirildi. Üniversitenin internet sitesinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları ve buzlanma nedeniyle eğitime 9 Ocak Pazartesi ara verildiği, yarın yapılması planlanan yarıyıl sonu sınavlarının ise 16 Ocak Pazartesi gününe ertelendiği kaydedildi.

TEKİRDAĞ'DA OKULLAR BİR GÜN TATİL 

Tekirdağ’da kar yağışı, soğuk ve buzlanma nedeniyle ilçeleri de kapsayacak şekilde okulların 1 gün tatil edildiği bildirildi. Öte yandan, Tekirdağ Valiliği'nce yapılan yazılı açıklamada kar yağışı ve buzlanma nedeniyle hamile ve engelli olan devlet memurlarının da 1 gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi

EDİRNE'DE OKULLAR TATİL

Edirne'de, olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi.Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan, etkili kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi. Valilik kararı ile eğitime yarın 1 gün süreyle ara verildiğini bildiren Özcan, “Edirne'de il genelinde Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm resmi ve özel okullar, kar ve buzlanma nedeniyle yarın tatil edilmiştir.” dedi. Bu arada valilikten yapılan yazılı açıklamada, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.

BURSA'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Bursa Valiliği, beklenen olumsuz hava koşulları sebebiyle okulların tatil edildiğini açıkladı. Bursa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, "Olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, il genelindeki tüm anaokulları, ilk ve ortaokullar ile liselerde 9 Ocak Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim ve öğretime ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli personel ile hamile personel idari izinli sayılacaklardır" denildi.

NEVŞEHİR'DE OKULLARA KAR TATİLİ

Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle il genelindeki tüm okullar yarın tatil edildi.      

YALOVA'DA OKULLARA KAR TATİLİ

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okulların yarın tatil edildiği bildirildi.

KASTAMONU'DA OKULLAR TATİL

Kastamonu Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının etkili olduğu vurgulandı.
Açıklamada, Kastamonu merkezindeki tüm okullar ile merkeze bağlı taşımalı eğitim yapılan okullarda 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildiği duyuruldu.

BALIKESİR (BAZI İLÇELER)

Balıkesir'de, Bandırma ilçesinden sonra 8 ilçede daha olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Valilikten yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartlarının devam etmesi beklendiğinden, Manyas, Kepsut, Marmara, Gönen, Dursunbey, Erdek, Savaştepe ve Susurluk ilçelerinde yarın eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği belirtildi. Açıklamada, aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi. Bandırma ilçesinde okulların tatil edildiği daha önce duyurulmuştu.  

KIRKLARELİ

Kırklareli'de olumsuz hava şartları nedeniyle il genelinde okullar yarın tatil edildi. Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle yarın il genelinde tüm okulların tatil edildiğini söyledi.  Aşım, "Bazı bölgelerimizde kar kalınlığı 1,5 metreye yükselmiş durumda. Bu nedenle eğitime bir gün ara verdik” dedi.  Bu arada Valilikten yapılan yazılı açıklamada da kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin yarın idari izinli sayılacağı belirtildi.      

ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL

Zonguldak'ta Valiliği’nden yapılan açıklamada, "İlimiz Merkez bağlı belde ve köyler ile Kozlu ve Kilimli ilçelerinde yaygın, örgün ve özel eğitim kurumlarında okullar yarın 1 gün süreyle tatil edilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu görevlilerimiz de 1 gün idari izinlilerdir" denildi. 

DÜZCE

Düzce Akçakoca'yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle 9 Ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Akçakoca Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, pazartesi günü kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Akçakoca Hıfzıssıhha kararıyla okullar tatil edildi. Ayrıca, hamile, engelli memurlar idari izinli sayılacak.

Düzce'de olumsuz hava koşulları nedeniyle bugün taşımalı eğitime ara verildiği bildirildi. Düzce Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle 9 Ocak Pazartesi il genelindeki okulların, yalnızca taşımalı eğitim kapsamındaki öğrencilere tatil edildiği kaydedildi.  Açıklamada ayrıca, il genelinde kapalı köy yolunun bulunmadığı ve İl Özel İdaresine bağlı ekiplerin köy yollarında genişletme çalışması yürüteceği ifade edildi. 

TOKAT'TAOKULLAR TATİL

Tokat'ta kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı "İl Hıfzısıhha Kurulu, yarın ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verdi. Aynı zamanda engelli ve hamile memurların yarın izinli sayılması kararlaştırıldı." dedi.

ÇANAKKALE'NİN BAZI İLÇELERİNDE TATİL

Çanakkale'de kar ve buzlanma nedeniyle merkez ilçe ve bazı ilçelerde okullar yarın tatil edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş, "09/01/2017 Pazartesi günü il merkezindeki Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı tüm özel/resmi okullar ve kurumlar, kar/buzlanma nedeniyle bir gün tatil edilmiştir. Ayrıca Milli Eğitim çalışanı engelli ve hamile personel 09/01/2017 Pazartesi günü bir gün idari izinlidir" dedi. Çanakkale merkez ile Çan, Lapseki, Ezine, Yenice, Biga, Bayramiç ve Ayvacık ilçelerinde 9 Ocak Pazartesi günü 1 gün, Gelibolu ilçesinde 9-10 Ocak tarihlerinde 2 gün eğitime ara verildi. Gökçeada, Bozcaada ve Eceabat ilçelerinde eğitime devam edilecek.

ÇANKIRI (BAZI İLÇELER)

 Çankırı merkez ve 4 ilçede taşımalı sistemle eğitim verilen okullarda, beş ilçenin ise tamamında eğitim öğretime ara verildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Orta, Ilgaz, Kurşunlu, Yapraklı ve Bayramören ilçelerinin tamamında, Çankırı merkez, Eldivan, Şabanözü, Atkaracalar ve Çerkeş ilçelerinde ise taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim öğretime ara verildiği kaydedildi. Öte yandan, il genelinde kar yağışı devam ediyor. 

SİNOP (BAZI İLÇELER)

Sinop'ta bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle yarın eğitime ara verildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, il genelinde etkisini sürdüren kar yağışı dolayısıyla Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinin tamamında, Boyabat ilçesinde ise taşımalı eğitim görülen okullarda 9 Ocak Pazartesi eğitime ara verildi. Saraydüzü ve Erfelek ilçelerinde kamuda görevli hamileler ile engelliler yarın idari izinli sayılacak.

BARTIN (BAZI İLÇELER)

Bartın’da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Kurucaşile ilçesinin tamamında ve taşımalı eğitim verilen tüm okullarda eğitime yarın ara verildiği bildirildi. Bartın Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, aralıklarla devam eden kar yağışı ve yoğun buzlanma nedeniyle Kurucaşile ilçesinin tamamı ile il genelinde tüm köylerde ve taşımalı eğitim yapılan okullarda eğitime 9 Ocak Pazartesi ara verildiği belirtildi. Açıklamada, il, ilçe ve belde merkezlerindeki durumun ilerleyen saatlerde yeniden değerlendirileceği kaydedildi.

ORDU (BAZI İLÇELER)

Ordu'da etkili olan kar yağışı sebebi ile birçok ilçede 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildi. Ordu'da gece saatlerinde başlayan ve gün boyunca devam kar yağışı sebebi ile 15 ilçede 9 Ocak Pazartesi günü eğitim öğretime ara verildiği bildirildi. Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabataş, Korgan, Kumru ve Ulubey ilçelerinin tamamında, Perşembe ilçesinde taşımalı eğitim yapan okullarda, Fatsa ilçe merkezi dışındaki tüm okullarda ve Ünye ilçesinde yüksek mahallelerdeki okullarda eğitim öğretime 9 Ocak Pazartesi günü yoğun kar yağışımı sebebi ile ara verilmiştir" denildi.

BİLECİK (BAZI İLÇELER)

Bilecik'in Söğüt ve Yenipazar ilçelerinde kar yağışı nedeniyle yarın okullarda eğitim öğretim yapılmayacak. Söğüt ve Yenipazar kaymakamlıkları, devam eden kar yağışı ve aşırı buzlanma dolayısıyla yarın okulların tatil edildiğini duyurdu. Bu ilçelerde kamuda görevli hamileler ile engellilerin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

NİĞDE

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, kentte aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle tüm okullar ile Özel Eğitim Okulları ve rehabilitasyon merkezleri 9 Ocak Pazartesi tatil edildi. Ayrıca, kamu kurumlarında çalışan hamile ve engelliler de yarın idari izinli sayılacak.

KIRIKKALE (1 İLÇE)

Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullar yarın tatil edildi.  

İZMİR

 İzmir'in Tire ilçesinde etkili olan olumsuz hava koşulları nedeniyle kriz masası oluşturuldu, taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

KAYSERİ

Kar yağışı nedeniyle Kayseri'nin Akkışla, Felahiye, Develi, Tomarza, Özvatan, Sarız, Bünyan ve Pınarbaşı ilçelerindeki tüm okullarda, Melikgazi,
Kocasinan, Talas ve Sarıoğlan ilçelerinde ise taşımalı eğitim veren okullarda yarın eğitim öğretim yapılmayacak. 

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın Elbistan ve Nurhak ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eğitim öğretime 1 gün ara verildi. Elbistan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 9 Ocak Pazartesi günü bütün okulların tatil edildiği belirtildi.  Açıklamada, "Elbistan genelinde muhtemel kar yağışı ve etkili tipi nedeniyle tedbir amaçlı ilk ve orta dereceli okullarda, anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise, 9 Ocak 2017 Pazartesi günü eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir." ifadelerine yer verildi.  Bu arada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 1 gün idari izinli sayılacağı ifade edildi.  Nurhak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada da ilçede yoğun kar yağışı nedeniyle yarın eğitim öğretime ara verildiği duyuruldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!