Son dakika: Sakarya'daki korkunç cinayetin sır perdesi böyle aralanacak! Göğsünden çıkan silikon...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2021 17:43

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde parçaları bulunan ancak başları bulunamayan kadın ve erkek cesedi otopsiye alındı. Cinayetin sır perdesi, kadının göğsünden çıkan silikonun seri numarasından silikonu hangi firmanın sattığı ve silikon operasyonunun nerede yapıldığı tespit edilerek kadının kimliğinin belirlenmesiyle aralanacak. 

Haberin Devamı

Sapanca'nın Kırkpınar Mahallesi Bağdat Caddesi'ndeki Çimen Sokak'ta 1 Temmuz günü, bir sokak köpeğinin ağzında insan uzvu olduğunu gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Polis köpeğin geldiği arazide araştırma yaptı. Arazide gömülü, hayvanlar tarafından bir bölümü toprak üstüne çıkarılmış çöp poşeti içinde ceset parçaları bulundu. 

Son dakika: Sakaryadaki korkunç cinayetin sır perdesi böyle aralanacak Göğsünden çıkan silikon...

CESETLERİN BAŞLARI BULUNAMADI

Olay yeri inceleme ekibi ve savcının incelemesinin ardından kısmen çürümüş ceset parçaları, kimlik tespiti ve ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Otopsi Merkezi’ne götürüldü. Kadın ve erkek cesetleri toplam 13 parçaya bölünürken testere veya kesici bir aletin kullanıldığı belirlendi. Cesetlerin başları ise bulunamadı.  

Haberin Devamı

KADININ GÖĞSÜNDEKİ SİLİKONDAN BELİRLENECEK

Yapılan otopsi sırasında kadının göğsünde silikon olduğu belirlendi. Silikonun seri numarasından silikonu satan firma ve silikon operasyonunun nerede gerçekleştiği tespit edilmeye çalışacak. Gereken bilgileri ulaşılması durumunda kadının kimliği belirlenerek cinayetin çözülmesinde ilerleme kaydedilecek. Polis cinayeti aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!