Son dakika: İstanbul'da korkutan fabrika yangını

Güncelleme Tarihi:

Son dakika: İstanbulda korkutan fabrika yangını
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2021 19:03

İstanbul Arnavutköy'de Ömerli Mahallesi’nde bulunan bir kumaş fabrikasında yangın çıktı. 5 katlı fabrikada çalışan işçiler hızla tahliye edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin fabrikadaki soğutma çalışmaları devam ediyor.

Haberin Devamı

Yangın, 18.00 sıralarında Arnavutköy Ömerli Mahallesi Efekan Caddesi üzerinde bulunan 5 katlı bir kumaş fabrikasında çıktı. Fabrikanın giriş katında bir patlama meydana geldi. Patlama sesini duyan işçiler hızla fabrikadan tahliye edildi. Patlamanın hemen ardından fabrikanın birinci ve ikinci katındaki kumaş malzemeler alevlere teslim oldu. Haber verilmesi üzerine fabrikanın bulunduğu bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. 

Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından fabrikadaki yangını kontrol altına aldı. İtfaiyenin soğutma çalışmaları devam ederken fabrika çalışanları da çalışmaları endişeyle izledi. Fabrika içerisindeki kumaş malzemeler çalışanlar tarafından forkliftlerle tahliye edilirken küçük çaplı kazalar da yaşandı. Forkliftle taşınan bazı kumaş balyaları bir itfaiye erinin üzerine düştü. İtfaiye eri kazayı yara almadan atlattı. Yangınla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!