Son dakika: İstanbul'da bira fabrikasında yangın çıktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2019 12:08

İSTANBUL Bahçelievler'de alkollü içecek fabrikasında çıkan yangın yaklaşık 1.5 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Haberin Devamı

Şehit İbrahim Koparır Sokak'taki tek katlı alkollü içecek üreten fabrikada yangın çıktı. Olayın haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yangına, Güngören, Kocasinan, Bağcılar, Şişli, Davutpaşa, Sultangazi, Seyrantepe, Turgutreis ve Başakşehir itfaiye ekipleri, 23 araç ve 68 personel ile müdahale etti.

Yangın kontrol altına alınırken, soğutma çalışmaları devam ediyor. Hasar meydana gelen yangında ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, tek katlı alkollü içecek üreten fabrikada bulunan tankların sökümü ve tahliyesi esnasında yangın çıktığı belirtildi.

ANADOLU EFES'TEN AÇIKLAMA

Yangına ilişkin Anadolu Efes'ten yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Mayıs 2017'den bu yana üretim yapılmayan İstanbul Merter Fabrikamızda, bugün üretim ekipmanlarının sökümü sırasında meydana gelen teknik bir aksaklık sebebi ile yangın meydana gelmiş ve 12.45'ten itibaren itfaiyenin müdahalesi ile büyük oranda kontrol altına alınmıştır. Görevli personelin tahliyesi hızlı olarak sağlanmıştır, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!