Son dakika... Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın sözleri tepki çekmişti! Kendini böyle savundu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2021 10:26

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, 'Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak?' sorusuna "Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği aday" yanıtını vermişti. Savaş, gündem yaratan o ifadesine yönelik eleştirilere CNN TÜRK ekranlarında yanıt verdi.

Haberin Devamı

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay'da yerel bir televizyonda "Ulusal ve uluslararası karar vericilerin işaret edeceği bir insanı yapacaklar" demiş ve bu sözleri tepki çekmişti.

CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, "Uluslararası karar vericilerin işaret edeceği aday" ifadesine açıklık getirdi.

CNN TÜRK'E BAĞLANDI, KENDİNİ SAVUNDU

Lütfü Savaş, AK Parti ve MHP kanadının tepki gösterdiği sözleri sonrası CNN TÜRK'te Ne Oluyor programına telefonla bağlandı. Savaş, Millet İttifakı adayını uluslararası karar vericilerin belirleyeceği ifadesiyle "espri yaptığını" söyledi, kendini savundu.

Savaş, "Türkiye hem ulusal hem uluslararası herkesle barışık yaşayacak bir cumhurbaşkanı adayını da tabii ki bekler, ben de bunu tarif ettim" dedi.

BAKMADAN GEÇME!