Son dakika haberleri... Şanlıurfa'da akılalmaz görüntü! Çocuğu kaldırıp yere vurdu

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 17, 2020 07:35

Gelen son dakika haberine göre; Şanlıurfa'da sokaktaki bir çocuğa şiddet uyguladığı için gözaltına alınan kişi tutuklandı. Korkunç olayın görüntüleri kısa sürede sosyal medyada yayılınca büyük infiale neden oldu. Çok sayıda tepkinin geldiği şiddet görüntüleri için Şanlıurfa Valiliği'nden yazılı açıklama geldi. Valilik açıklamasında, "Yaşanan üzücü olaya maruz kalan evladımız ve ailesiyle irtibata geçilmiştir. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından mağdur çocuğumuza ve ailesine gerekli her türlü maddi ve manevi sosyal destek sağlanacaktır." denildi.

Haberin Devamı

 Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesine bağlı Haleplibahçe Mahallesi'nde henüz öğrenilemeyen sebeple bir grup çocuğa kızan esnaf M.A, kovaladığı gruptaki çocuklardan birisini yakaladı.

TEKME, YUMRUK VE FIRLATMA

Çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca da kaydedilen olayda, çocuğu önce yumruklayan ve tokatlayan M.A'nın daha sonra yere düşen çocuğu kaldırıp tekrar yere fırlattığı görülüyor. Olayın ardından çevredekiler M.A'ya tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYADA İNFİAL YARATTI

Polis ekiplerince sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından gözaltına alınan M.A, emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. M.A, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "çocuğa karşı darp" gerekçesiyle tutuklandı.

"DESTEK SAĞLANACAK"

Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, şiddet olayının önceki gün meydana geldiği belirtildi. Küçük çocuğun darp edilişine ilişkin görüntülerin vicdanları yaraladığına yer verilen açıklamada, "Yaşanan üzücü olaya maruz kalan evladımız ve ailesiyle irtibata geçilmiştir. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından mağdur çocuğumuza ve ailesine gerekli her türlü maddi ve manevi sosyal destek sağlanacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Son dakika haberleri... Şanlıurfada akılalmaz görüntü Çocuğu kaldırıp yere vurdu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!