Son dakika haberleri... İstanbul'da korku dolu anlar! 'Silah sıkıp koşa koşa uzaklaştılar'

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2020 12:09

İstanbul Güngören'de yaya olarak gelen 2 kişi, kuaförde tıraş olan Ali M.'ye silahlı saldırıda bulunarak yaraladı. Saldırı anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Bir görgü tanığı, "Adam tıraş oluyordu, 2 kişi geldi. Silah sıkıp koşa koşa uzaklaştılar. Adam yaralandı, can havliyle araçla hastaneye kaldırıldı. Gelen kişiler yaya olarak gelip kaçtılar" dedi.

Haberin Devamı

Olay, dün saat 19.00 sıralarında Mareşal Çakmak Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre yaya olarak gelen 2 kişi, husumetli oldukları Ali M. tıraş olduğu sırada kuaför dükkanını kurşun yağmuruna tuttu. Camdan içeri giren kurşunlar Ali M.'nin ayağına isabet etti. Saldırganlar geldikleri gibi yaya olarak kaçtı. Yaralanan Ali M., vatandaşların yardımıyla araçla hastaneye kaldırıldı. Yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi.

"SİLAH SIKIP KOŞA KOŞA UZAKLAŞTILAR"

Cadde üzerinde bulunan bir görgü tanığı, "Adam tıraş oluyordu, 2 kişi geldi. Silah sıkıp koşa koşa uzaklaştılar. Adam yaralandı, can havliyle araçla hastaneye kaldırıldı. Gelen kişiler yaya olarak gelip kaçtılar" dedi.

OLAY GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan saldırı güvenlik kamerasına da yansıdı. Görüntülerde berbere saldırı anında içeride büyük panik yaşandığı görülüyor. Çocuğunla tıraş sırası bekleyen bir baba da korku dolu anlar yaşıyor. Saldırganlar daha sona hızla uzaklaşıyor.

Haberin Devamı

"CAMDAN SEKEN KURŞUNLAR MÜŞTERİMİZE İSABET ETTİ"

Dükkan sahibi Süleyman Kalafatçı yaşanan o korku dolu anlattı. Kalafatçı, "Dün akşam 06.00 sıralarında 3 şahıs tarafından dükkanımıza ateş edildi. Müşteriye yönelik bir saldırıydı. Bizimle alakası yok. Camdan seken kurşunlar müşterimizin ayağına isabet etti. Müşterimiz o halde içeriye kaçmaya çalıştı. Dükkana 8 el ateş edildi. Hepimiz çalışıyorduk. Toplamda 2'si çocuk 9 kişiydik dükkanda. Çocuklar çok korktu. Cam parçası çocuğun ayağına isabet etti. Babası da yanındaydı. O şekilde kolonun arkasına sığındık. Bende yere yattım. Çırağımı da yere yatırdım." dedi.

Kalafatçı silahlı saldırıya uğrayan müşteri iler ilgili şunları söyledi:
"Toplam bir kişi yaralandı. Husumetli olan müşteri yaralandı. Daha önce 2 kere gelmişti tıraşımızı beğendiği için. O esnada da bize denk geldi."

KORKU DOLU ANLAR BERBER DÜKKANININ KAMERALARINA YANSIDI

Saldırı anı berber dükkanının güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde saldırı anında tıraş Ali M. ayağından vuruluyor. O sırada dükkan çalışanları ve müşteri olduğu öğrenilen 2 çocuk ile babaları panik halde kaçışarak kolon ve tezgahların altına sığınıyor.

Haberin Devamı

Son dakika haberleri... İstanbulda korku dolu anlar Silah sıkıp koşa koşa uzaklaştılar

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!