Son dakika haberler: Sakarya’da aidat kavgasında kan aktı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2020 13:27

Sakarya’nın Serdivan ilçesinde, Burak Y. aidat zammı nedeniyle tartıştığı site yöneticisi Ferdi B.’yi, ayaklarından vurdu. Olay ile ilgili polis ekipleri inceleme başlatırken sitede mülk sahibi olan Salih Binek’in, “160 liralık aidatı 210 liraya yükselttiler ve vuran kişide bence haklı” ifadesi şaşkınlık oluşturdu.

Haberin Devamı

Olay, Serdivan ilçesi Yazlık Vatan Mahallesi Süleyman Binek Caddesi’ndeki bir sitede öğle saatlerinde meydana geldi. Burak Y., aidata yapılan zam nedeniyle site yöneticisi Ferdi B. ile tartıştı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce, Burak Y., üzerinde bulunan tabanca ile Ferdi B.’yi ayaklarından vurdu. Sitede oturanların ihbarı üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, Ferdi B.’yi ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ferdi B.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis olayın ardından kaçan Burak Y.’yi yakalamak için çalışma başlattı.

Sitede mülk sahibi olan Salih Binek, “160 liralık aidatı 210 liraya yükselttiler ve vuran kişide bence haklı. Aralarında tartışma mı yaşandı ben bilmiyorum. Toplantılara falanda katılmadım. Katılsam ne olacak? Bu site 3 kişinin elinde dönüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!