Son dakika haberler... Mardin’de çok acı olay: 3’ü çocuk 4 ölü

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberler... Mardin’de çok acı olay: 3’ü çocuk 4 ölü
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2020 09:58

Mardin'den gelen son dakika haberi yürekleri burktu. Mardin'in Mazıdağı ilçesinde bir evde çıkan yangında Nisan Tur (34) ile 1 ila 7 yaşları arasındaki 3 kızı yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Mazıdağı ilçesinde dün gece saatlerinde Tur ailesinin oturduğu evde yangın çıktı. Evde bulunan Nisan Tur ile kızları Miran, Lorin ve Ecrin, yangına uykuda yakalandı. Komşuların ihbarı üzerine adrese itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Evde inceleme yapan ekipler, Nisan Tur ile çocukları Miran, Lorin ve Ecrin'in cansız bedenleriyle karşılaştı. Anne ve 3 kızının cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Mardin Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Bu arada, yangın sırasında baba Yunus Tur'un işte olduğu belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Mardin Valiliği, anne ve 3 kızının yaşamını yitirdiği yangınla ilgili açıklama yaptı.

Açıklamada şöyle denildi:
"9 Şubat 2020 günü saat 04.00 sıralarında Mazıdağı ilçesi Kayalar Mahallesi Okul Caddesi No:14/3 sayılı adreste meydana gelen yangın olayına itfaiye görevlileri intikal ederek yangına müdahale etmiş ikamette bulunan Nisan Tur (34), Miray Ayaz Tur (1), Lorin Tur (5) ve Gül Ecrin Tur (7) isimli şahısların ilk müdahale için ambulans aracılığı ile Mazıdağı Devlet Hastanesi'ne intikal ettirilmiştir. Mazıdağı Devlet Hastanesi'nde yapılan müdahalede hayati tehlikesi bulunan 4 şahsın da yangından kaynaklanan karbonmonoksit gazından zehirlenerek saat 05.10'da hayatlarını kaybettikleri anlaşılmıştır. Konuyla ile ilgili nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla olay yerinin muhafaza altına alınarak, olay yeri inceleme çalışmasının yapılmasına başlanmıştır."

Haberin Devamı

 

 SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!