Son dakika haberler... 'İsimsizler Hareketi' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberler... İsimsizler Hareketi operasyonu Çok sayıda gözaltı var
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2020 10:28

İstanbul'da 16 ilçede eş zamanlı olarak yapılan operasyonda sosyal medyada faaliyet gösteren ve kendilerine "İsimsizler Hareketi" adını veren şebekenin 19 üyesi gözaltına alındı.

Haberin Devamı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmalarda, yasadışı sol terör örgütlerinden suç kaydı olan kişilerin de bulunduğu, internet tabanlı uygulamalar üzerinde örgütlü ve organize bir şekilde hareket ederek paylaşımlarla, seçilmiş hükümete karşı halkı kin, nefret ve düşmanlığa sevk eden "İsimsizler Hareketi"nin faaliyetlerini sürdürdüğü bilgisine ulaştı. Toplumsal hareketleri planlayarak kitleleri sokağa dökme çabası içinde oldukları bilinen ve yasadışı sol terör örgütüne üye olmaktan kaydı bulunan tutuklu Taylan K. tarafından kurulan hareketin, İstanbul Barosu'na kayıtlı ve yasadışı sol terör örgütüne üye olma ve örgüt propagandası yapma suçundan kaydı bulunan ve hala aranan Avukat Tamer D.'nin devam ettirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Son dakika haberler... İsimsizler Hareketi operasyonu Çok sayıda gözaltı var

Gelen bilgileri değerlendiren polis ekipleri, 16 ilçesinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Polis ekiplerinin şu ana kadar 19 kişi gözaltına aldığı öğrenilirken, operasyonun devam ettiği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!