Son dakika haberi: Adalar Belediyesi'ne silahlı saldırı! 7 el ateş etti...

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Adalar Belediyesine silahlı saldırı 7 el ateş etti...
Oluşturulma Tarihi: Haziran 08, 2020 11:17

Adalar Belediyesi binası önüne bu sabah gelen bir kişi, pompalı tüfekle 7 el ateş etti. Kurşunlama olayı sonrası binadaki camlar kırıldı. Gözaltına alınan saldırganın, Adalar İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tutulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Edinilen son dakika bilgisine göre, saldırgan 71 yaşındaki Murat Ş. A. isimli bir kişi. Murat Ş. A., bir süre önce Vakıflar Genel Müdürlüğü’nden bir yer kiraladı. Ağırlıklı olarak çay, su kola benzeri içecek satışı yapılacak yerin su ve elektriğinin bağlanması için Murat Ş. A., Adalar Belediyesi’ne başvurdu. İSKİ’den gelen olumsuz rapor sonrası anılan iş yerine su bağlanamadı. 

Bunun üzerine Murat Ş. A., ile belediye görevlileri arasında gerginlik baş gösterdi. Bu sabah da pompalı tüfeği ile belediye binasını yönelik 7 el ateş etti.

Son dakika haberi: Adalar Belediyesine silahlı saldırı 7 el ateş etti...

"BELEDİYE BİNASINI UZUN NAMLULU SİLAHLA TARIYORDU"

Orada bulunan bir vatandaş, "Sabah 06.00 sıralarında bir patlama sesi duydum ben doğalgaz sandım. Bir baktım yaşlı bir adam belediye binasını uzun namlulu silahla tarıyordu. Yanında motoruyla beraber gelmiş, hiç kimse de yok. Silahı boşaltıp tekrar dolduruyordu. Camlarına hep ateş etti. Yaralı yok. Polisler bir 15 dakika sonra geldi, müdahale ettiler. Beyefendiyi götürdüler." dedi.

Haberin Devamı

"OLAYIN SİYASİ BİR BOYUTU YOK"

Adalar Belediyesi Başkanı Erdem Gül, yaşanan olayla ilgili "Olayın siyasi bir boyutu yok. Başka türlü bir boyutu yok. Biz belediye olarak adalarımızı korumakla görevliyiz. Bu konuda da hukuki olan görevimizi yapmışız zaten." dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!