Son dakika haberi: Usta oyuncu Rasim Öztekin 62 yaşında hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2021 08:42

Son dakika haberine göre; usta oyuncu Rasim Öztekin geçirmiş olduğu kalp krizi sonrası tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından başsağlığı mesajı yayımladı. Usta oyuncu Geleneksel Türk Tiyatrosu’nun en önemli simgelerinden olan kavuğu Ferhan Şensoy'dan devraldıktan sonra sağlık problemleri nedeniyle Şevket Çoruh'a devretmişti.

Haberin Devamı

Son dakika haberi.... 62 yaşındaki usta oyuncu Rasim Öztekin, pazar günü öğle saatlerinde arkadaşlarıyla mesajlaştıktan sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Kalbi duran sanatçı, yapılan müdahaleler sonrasında hayata döndürülmüştü.

BAKAN KOCA'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı açıklamada "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

KAVUĞU ŞEVKET ÇORUH'A DEVRETMİŞTİ

Rasim Öztekin, kalp rahatsızlığı nedeniyle geleneksel Türk tiyatrosunun en önemli simgelerinden olan kavuğu, 20 Eylül 2020'de Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu'nda düzenlenen törende meslektaşı Şevket Çoruh'a devretmişti.

KIZININ SON MESAJI

Haberin Devamı

Pelin Öztekin'in son mesajı, "Çoook seviliyorsun Babiş. Biran önce iyileş, iyileş ki senin için her an hazırız diyen binlerce insanı gör. Daha yaşanacak çok an, gezilecek çok yer, gidilecek çok maç, keşfedeceğimiz çok tat var. Hepsi bizi, biz seni bekliyoruz. Seni çoook seviyorum" olmuştu.

BAKAN ERSOY: ÖZTEKİN'İN VEFATINI BÜYÜK BİR ÜZÜNTÜYLE ÖĞRENDİM

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, tiyatro sanatçısı Rasim Öztekin'in vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Ersoy, Twitter hesabından yayımladığı mesajında, "Tiyatro ve sinemamızın usta oyuncusu Rasim Öztekin'in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadesini kullandı.

Son dakika haberi: Usta oyuncu Rasim Öztekin 62 yaşında hayatını kaybetti

ÜNLÜ İSİMLERDEN BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI

Orhan Aydın: Seni kaybetmek büyük kahır canım kardeşim...Toprağına kır çiçekleri tohumları serpeceğim..

Murat Şeker: Melek gibi abimizdi... “Klavye Delikanlıları”nı çekerken erken yaşta kaybettiğimiz çok kıymetli kardeşim Hiko’nun adını ona vermiştik. Hiko Dayı karakterine can vermişti... Rasim abi şimdi onun yanına gitti. Selam söyle abicim... Mekanın cennet olsun

Haberin Devamı

Onur Aydın: Kelimeler kifayetsiz kaldı. Çok üzgünüm.

Armağan Çağlayan: Yattığınız yer incitmesin Rasim Hocam....

Ali Sunal: Mekanın cennet olsun ustam...

Hazal Kaya: Çok çok üzgünüm...

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!