Son dakika haberi: Hakkari'nin Şemdinli ilçesinden acı haber! Çığ altında kalan asker şehit oldu

Güncelleme Tarihi:

Son dakika haberi: Hakkarinin Şemdinli ilçesinden acı haber Çığ altında kalan asker şehit oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2020 09:48

Son dakika haberine göre; Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde, çığ altında kalan askerin cansız bedenine ulaşıldı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı(MSB), Hakkâri/Şemdinli bölgesinde kar nedeniyle kapalı yolun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmesi sonucu 1 askerin şehit olduğunu, bir asker için ise arama/kurtarma çalışmalarının devam ettiğini bildirmişti.

Çığ altında kalan askerin cansız bedenine ulaşıldı. Şehit sayısı 2'ye yükseldi.

BAKANLIK AÇIKLAMA YAPTI

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari'de yoğun arama-kurtarma çalışmaları sonucunda çığ altında kalan Piyade Sözleşmeli Er Ali Özdemir'in cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Açıklamada, "Hakkâri Şemdinli bölgesinde bulunan bir üs bölgemizin kar nedeniyle kapalı yolunun açılması için yürütülen çalışmalar sırasında çığ düşmüş, bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız da çığ altında kalmıştı. Yoğun arama-kurtarma çalışmaları sonucunda çığ altında kalan diğer personelimizin naaşına ulaşıldı. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

Son dakika haberi: Hakkarinin Şemdinli ilçesinden acı haber Çığ altında kalan asker şehit oldu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!