Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu... Tüm Türkiye tek ses oldu!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2021 19:20

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bu akşam saat 19:19'da tüm Türkiye'nin İstiklal Marşı'nı tek bir ağızdan okuması için çağrıda bulunmuştu. Saatler 19.19'u gösterdiğinde vatandaşlar pencere ve balkonlara çıkarak İstiklal Marşı'nı okudu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da vatandaşlarla birlikte İstiklal Marşı'na eşlik etti.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Temsilci Genç Buluşması ve TRT Spor Yıldız Tanıtım Programı'nda vatandaşlara çağrıda bulunmuştu. Erdoğan, "Bu akşam saat tam 19.19'da Türkiye'nin her yerinde vatandaşlarımızla birlikte balkonlarımıza, kapı önlerine çıkıp yürekten gelen bir sesle İstiklal Marşımızı okuyacağız" ifadelerini kullanmıştı.

Vatandaşlar saat 19:19'u gösterdiğinde pencere ve balkonlara çıkarak coşkuyla İstiklal Marşı'nı okudu.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu... Tüm Türkiye tek ses oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan da tüm yurtta aynı anda okunan İstiklal Marşı'na Çankaya Köşkü'nde milli sporcular ile eşlik etti.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu... Tüm Türkiye tek ses oldu

ANTALYA

ANTALYA’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda, Muratpaşa Belediyesi’nin 30 tekneyle Akdeniz’de gerçekleştirdiği kutlamalarda, saat 19.19’u gösterdiğinde falezlerde meşaleler yandı, hem denizde hem karada hep bir ağızdan İstiklal Marşı okundu.

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu... Tüm Türkiye tek ses oldu

ESKİŞEHİR

Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle 33 bin kişilik Eskişehir Yeni stadyumunda etkinlik düzenledi. Gençlik liderleri, antrenörler ve öğrenciler yer aldığı 80 kişilik grup, sahanın ortasında kadar taşıdığı dev Türk bayrağını açıp İstiklal Marşı okudu. Saatler 19.19’u gösterdiğinde başlatılan etkinlikte Arif Nihat Asya'nın ‘Bayrak’ isimli şiiri seslendirildi. Etkinliğe Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ın yanı sıra Eskişehir Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy ile Eskişehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu katıldı. Ayyıldız ve beraberindekiler programın ardından dev Türk bayrağı önünde fotoğraf çekildi.

KÜTAHYA

Haberin Devamı

Kütahya’da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yürüyüş korteji düzenlendi. Fuatpaşa mahallesindeki Gençlik Merkezi önünden başlayan korteje polis, jandarma, itfaiye personelleri ile motosiklet ve Off-Road tutkunları katıldı. Etkinlikte kortej, müzik ve sirenler eşliğinde dolaşarak halkın bayramını kutladı. Kortejin ardından Kütahya Hava Er Eğitim Tugay Bandosu tarafından konser verildi. Saatler 19.19’u gösterdiğinde ise İstiklal Marşı okundu. Programda, Kütahya Valisi Ali Çelik’in yanı sıra AK Parti Kütahya milletvekili Ceyda Çetin Erenler, Kütahya Emniyet Müdürü Necmettin Koç, Kütahya Jandarma Komutanı Albay Murat Kırbaç yer aldı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan çağrıda bulunmuştu... Tüm Türkiye tek ses oldu

BİTLİS

BİTLİS’te 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle İstiklal Marşı etkinliği düzenlendi. Hüsrevpaşa Mahallesi’nde bir araya gelen gençler açtıkları dev Türk bayrağı etrafında hep birlikte İstiklal Marşı okudu. Binalardaki vatandaşların balkonlarından bayraklarla eşlik ettiği İstiklal Marşı etkinliği saat 19.19’da gerçekleştirildi. Etkinliğe küçük çocuklarda ellerinde Türk bayrakları ile destek verdi.

BAKMADAN GEÇME!