Son dakika haberi: İstanbul'da metrobüste rehine krizi!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2021 20:08

Son dakika haberi... İstanbul'da sıcak saatler... Avcılar istikametinde ilerleyen bir metrobüs şoförü, adının Ali K. olduğu belirtilen bir şahıs tarafından Haramidere durağında rehin alındı. Özel harekât polisi bölgede teyakkuz halindeyken, metrobüse bıçakla bindiği belirtilen Ali K., polis ekipleri tarafından ikna edilerek gözaltına alındı. CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk, son dakika gelişmelerini olay yerinden aktardı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre; Ali K., Haramidere durağındaki metrobüsü içindeki yolcularla birlikte rehin aldı. 

Bir süre sonra yolcuları ve metrobüs sürücüsünü araçtan indiren şüpheli, kendisini aracın içine kapattı.

Ali K.'nın araç içinde kendisine zarar verdiği öğrenilirken, olay yerine çok sayıda polis ve özel harekat ekipleri sevk edilerek durak boşaltıldı.

Polisin ikna çalışmaları sonuç verirken, Ali K. gözaltına alındı ve hastaneye kaldırıldı. 

Son dakika haberi: İstanbulda metrobüste rehine krizi

CNN Türk Muhabiri Fulya Öztürk olayı saniye saniye anlatırken, "Polisler bu kişiyi yere yatırarak etkisiz hale getirdi. Başta sükunetle dinlemeye çalıştı polis ekipleri. Ne yapacağı kestirilemiyor, dolayısıyla etkisiz hale getirildi. Bir arbede halinin olduğunu belirtelim. Şahıs ambulansa bindirildi" dedi. 

Haberin Devamı

Son dakika haberi: İstanbulda metrobüste rehine krizi

Olay yerinde edindiği bilgileri aktaran Öztürk şunları söyledi:

* Elindeki kesici aletle kendisine zarar veriyor, olay gelişmeye başlıyor. Metrobüs şoförü aracı Haramidere durağında durdurup hemen polise haber veriyor. Polis ekipleri Ali K.'yı metrobüsten çıkartıyor. 

* Metrobüs şoförünün sağlık durumu gayet iyi, yaralanan yok. Bölgedeki ekiplerin son derece profesyonel yaklaşımıyla bu kriz sona erdi. Şu an metrobüste kimse yok, o anlarda da yoktu.

Son dakika haberi: İstanbulda metrobüste rehine krizi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!