Son dakika haberi: Aksaray'da katliam gibi kaza! Çok sayıda can kaybı var

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2022 01:38

Aksaray'da, yeni yılın ilk dakikalarında iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada kurtulan olmadı, 7 kişi yaşamını yitirdi. Denizli'de meydana gelen trafik kazasında da can kaybı 3'e yükseldi.

Haberin Devamı

Kaza, saat 00.20 sıralarında Aksaray’a bağlı Yeşilova Beldesi yolu 15inci kilometresinde meydana geldi. Nuri Bal (60) yönetimindeki Almanya plakalı otomobil, İbrahim Ergün’ün (47) kullandığı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle iki otomobil de hurdaya döndü. Otomobillerde sıkışan gurbetçi Nuri Bal, diğer otomobilin sürücüsü İbrahim Ergün, eşi Semiha (54), kızları Rumeysa (12), Leyla (22) ile torunları Ceyda (14) ve Aysel, olay yerinde feci şekilde can verdi. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri, kazada yaşamını yitirenlerin cansız bedenlerini sıkıştıkları yerden çıkardı. 7 kişinin cenazesi, kaza yerinde yapılan incelemenin ardından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

Jandarma, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Aksarayda katliam gibi kaza Çok sayıda can kaybı var

Dinçer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kazayı şu sözlerle duyurdu:

"2022 yılına malesef üzücü bir haberle girdik. Yeşilova-Aksaray yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 7 vatandaşımızın ölüm haberini üzüntüyle öğrendim. Vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum."

DENİZLİ'DE KAZA: ÖLÜ SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Denizli’de orta refüjdeki demir bariyerleri biçtikten sonra karşı şeride geçerek kaza yapan minibüsteki ölü sayısı 3’e yükseldi.

Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesinde meydana gelen kazada edinilen bilgilere göre; İzmir Bulvarı üzerinde seyir halinde olan Kadir Yavuz idaresindeki 06 KA 986 plakalı minibüs, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki demir bariyerleri ve ağaçları biçerek karşı şeride geçip kaza yaptı. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralı olan İsmail Aydınlık, Pouya Goudarzın ve Gökhan Kırboğa’ya yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, Kader Yanar’ın ise olay yerinden hayatını kaybettiğini belirledi. Sürücü Kadir Yavuz'da hastaneye kaldırılırken, incelemelerin ardından Yanar’ın cansız bedeni morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

Son dakika haberi: Aksarayda katliam gibi kaza Çok sayıda can kaybı var

2 SAAT SONRA HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık görevlilerinin hastaneye kaldırdığı Gökhan Kırboğan’ın ölüm haberinin ardından yaklaşık 2 saat sonra İsmail Aydınlıktan’da kötü haber geldi. İsmail Aydınlık’ın doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Pouya Goudarzın ise durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!