Flash TV'nin ünlü spikeri arkadaşını böyle vurmuş: Ateş etme anı kamerada

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2017 12:18

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda sabaha karşı eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurdu. Gözaltına alınan Taşkın ilk ifadesinde, 'sarhoştum kazayla oldu' dedi. Canlı yayında yaptığı ilginç çıkışlarıyla bilinen Taşkın, başörtüsü tartışmaları nedeniyle canlı yayında başörtüsü takmış, eski ABD Başkanı Obama'nın Türkiye ziyaretinde ise yüzünü siyaha boyayarak Türkiye'nin gündemine oturmuştu.

Haberin Devamı

Flash TV'nin ünlü haber sunucusu Gökhan Taşkın, Beyoğlu'nda eğlence çıkışı arkadaşını topuğundan silahla vurmaktan gözaltına alındı. Vurulan arkadaşının şikayetçi olmadığı Taşkın, "Alkollüydüm kazayla oldu." dedi, serbest kaldı.

Flash TVnin ünlü spikeri arkadaşını böyle vurmuş: Ateş etme anı kamerada

Beyoğlu'nda gece boyu eğlenen Gökhan Taşkın ve Fırat Sarıdayı, eğlence dönüşü saat 05.00 sıralarında sokakta yürüyordu. İddiaya göre; Gökhan Taşkın belindeki Glock tabancayı çıkardı ve tek el ateş etti. Mermi arkadaşı Sarıdayı'nın topuğuna isabet etti. Polis kısa sürede olay yerine geldi. Taşkın gözaltına alındı ve tabancaya el konuldu. Hastaneye kaldırılan Sarıdayı, emniyette, Taşkın'la arkadaş olduklarını birlikte alkol aldıklarını, yolda yürürken Taşkın'ın kendisine ateş ettiğini, husumeti olmadığını davacı olmayacağını söyledi. Taşkın ise alkollü olduğunu tabancanın yanlışlıkla ateş aldığını öne sürdü.

Haberin Devamı

Gökhan Taşkın serbest kaldı. Telefonla görüştüğümüz Taşkın, "Arkadaşım benim silahımı belimden almaya çalıştı. Bu sırada silah kaza ile patladı. İfademi verdikten sonra işimin başına döndüm. Kazayla yaşandı. "dedi. Taşkın, arkadaşının silahı belinden almak istemesini de sarhoşluk nedeniyle olduğunu söyledi.

ARKADAŞINI VURMA ANI KAMERADA

Taşkın’ın bu sabaha karşı Beyoğlu’nda arkadaşını ayağından vurma anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntünde Taşkın iki arkadaşının birlikte caddede yürüdüğü sırada arkadaşı sunucuya doğru yöneliyor. Bu sırada Taşkın’ın belinden çıkardığı tabancanın tetiğine basıyor ve arkadaşının topuğundan vuralarak yaraladığı görülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!