Son dakika: Elif Çakal'ın ölümünde flaş gelişme! WhatsApp mesajları ve gizli tanık... Uçurumda elini uzattı ama...

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2021 09:33

İstanbul Sultangazi'de arkadaşıyla pikniğe giden Elif Çakal, uçurumdan düşerek hayatını kaybetti. Elif Çakal'ın ailesi kızlarının öldürüldüğünü iddia ederken soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Son dakika haberine göre olay yerinde bulunan 2'si kadın 4 kişi hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Elif Çakal'ın ölümüyle ilgili tekrar gözaltına alınanlardan Senem T. tutuklandı. CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ, Elif Çakal'ın arkadaşlarının WhatsApp mesajlarını ve ortaya çıkan gizli tanığın ifadelerini anlattı.

Haberin Devamı

15 yaşındaki Elif Çakal, arkadaşlarıyla gittiği piknikte uçurumdan düşerek hayatını kaybetmişti. Elif Çakal'ın ölümünden kısa süre önce arkadaşı tarafından dövüldüğü anlara ait görüntüler ortaya çıkmıştı.

Elif Çakal'ın hayatına kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı.

İşte CNN TÜRK İstihbarat Şefi Nihat Uludağ'ın aktardıkları...

Olaydan sonra sürpriz bir tanık çıktı. Elif Çakal'ın düşmeden önce arkadaşları tarafından darp edildiğini söyledi. Olay yerinde bulunan herkesin cep telefonları araştırıldı ve erkek arkadaşlarından bir tanesinin telefonunda darp görüntüleri ortaya çıktı.

Savcılık soruşturmayı bir adım daha öteye götürdü ve telefon kayıtlarına ulaştı. Arkadaşlarından bir tanesi 'Ne yaptın, dövdün mü? diyor. Olay öncesi yazılan WhatsApp mesajları bunlar. Birazdan onu döveceğim ve görüntüye kaydedeceğiz diyor. Pikniğe gideceğiz diye Elif Çakal'ı oraya götürmüşler. Bu darp öncesi yazışmaları var. Anlık gelişmiş bir kavga olayı gibi gözükmüyor.

Haberin Devamı

GİZLİ TANIK ORTAYA ÇIKTI: UÇURUMUN KENARINDA GÖRDÜ AMA...

Elif Çakal darp ediliyor, görüntüye alıyorlar ve sürpriz bir tanık ortaya çıkıyor. Gizli tanık kızı gördüğünde uçurumun kenarında Elif, elini uzat diyor ama o sırada uçurumdan düşüyor.

2'Sİ KADIN 4 KİŞİ HAKKINDA YAKALAMA KARARI

Olay yerinde bulunan 2'si kadın 4 kişi hakkında tutuklamaya yönelik yakalama kararı çıkarıldı. Ayrıntılar soruşturma dosyasının içinde var. Bazıları hakkında eziyetten, bazıları hakkında tahditten yakalama kararı çıkarıldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Senem T. (17) ve T.Y. (15) bugün tekrar gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi. Senem T. tutuklanırken T.Y. ise "Ev Hapsi" şartıyla adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı. G.K. (22) ve U.B. (21) 'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

 

BAKMADAN GEÇME!