Son dakika... Balat'ta 3 katlı bina çöktü

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2019 15:05

İstanbul Balat'ta 3 katlı eski bir binada çökme meydana geldi.

Haberin Devamı

Balat Mahallesi Çorbacı Çeşmesi Sokak'ta 3 katlı binanın çökmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Boş olduğu belirtilen binanın yola doğru çökmesi sonucu park halindeki bir araçta hasar oluştu Ekipler olay yerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Balat'ta sokaklar dar olduğu için itfaiye ekiplerinin ulaşmakta zorluk çektiği belirtilerek, vatandaşlardan arabalarını sokaklardan çekmeleri istendi. Görgü tanıklarının 'içerde tadilat vardı' demesi üzerine itfaiye yetkilileri enkaz altında kalan olup olmadığını araştırdı.

Son dakika... Balatta 3 katlı bina çöktü

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA 

İstanbul Valiliği'nden bina çökmesiyle ilgili yapılan açıklamada, "Fatih ilçesi, Balat Mahallesi, Çorbası Çeşme Sokak'ta bulunan ve daha önceden çevresi tedbir amaçlı kapatılan 3 katlı ahşap metruk bina çökmüştür. İtfaiye ekipleri olay yerine intikal ettiler. İlk gelen bilgilere göre can kaybı ve yaralı yoktur" denildi.

Haberin Devamı

ÇÖKME ANI KAMERADA

Binanın çökmesi yoldan geçen bir kişinin kamerasına yansıdı. Görüntülerde binadan gelen sesler ve taş parçalarının düşmesi üzerine çevredekiler uzaklaşıyor. Bir aracın uzaklaştırmaya çalışılması sırasında bina bir anda çöküyor. Sokağı toz bulutu kaplarken çevredekiler hızla olay yerinden kaçıyor.

Son dakika... Balatta 3 katlı bina çöktü

Binanın çökmeden önceki hali (Fotoğraf: Fırat ALKAÇ / HÜRRİYET)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!