Son dakika... İstanbul'da çamur, Ankara'da dolu yağdı

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2021 15:13

Ankara'da bugün etkili olan sağanak yağışla birlikte kentin bazı bölgelerinde dolu yağışı da görüldü. Kısa süreli etkili olan yağış ile birlikte bazı bölgeler beyaza büründü. Bazı sürücüler, araçları doludan zarar görmemesi için köprü altlarında bekledi. İstanbul'da da gece saatlerinde çamur yağdı, sabah uyandığında araçlarını çamur kaplı gören vatandaşlar şoke oldu.

Haberin Devamı

Başkent'te sabahtan bu yana yer yer etkili olan sağanağın ardından öğleden sonra kısa süreli dolu yağışı etkili oldu. Kentin özellikle yüksek kesimlerinde misket büyüklüğünde dolu yağdı. Yağış ile birlikte cadde ve sokaklar beyaza büründü. Sağanak nedeniyle bazı caddelerde su birikintileri de oluştu. Bazı sürücüler, araçları doludan zarar görmemesi için köprü altlarında bekledi.

ÇUBUK'TA APARTMANIN ÇATISINA YILDIRIM DÜŞTÜ

Çubuk'ta öğle saatlerinde bölgede etkili olan gök gürültülü sağanak sonrası 5 katlı binaya yıldırım düştü. Çatıya isabet eden yıldırım nedeniyle binadan dumanlar yükselirken güneş enerjileri, çatı kiremitleri ve bazı dairelerin camları kırıldı. Ayrıca binanın elektrik ve telefon hattı da zarar gördü. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, binada hasar tespit çalışması başlatıldı.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda çamur, Ankarada dolu yağdı

TBMM BAHÇESİNE YILDIRIM DÜŞTÜ

Saat 11.30 sıralarında gök gürültüsü ve şimşek çakması ardından TBMM bahçesindeki çınar ağacına yıldırım düştü. TBMM kampüsü içinde iktidar kulisi karşısındaki ağaca isabet eden yıldırım, çevrede paniğe neden oldu. Bu yıl bakıma alınan tarihi ağaç, yıldırım isabet etmesi sonucu ortadan ikiye ayrıldı. Polis ekipleri ve Meclis personeli, ağacın çevresinde önlem aldı. Olayda yaralanan olmadı.

İSTANBUL'DA DA ÇAMUR YAĞDI

İstanbul'da gece saatlerinde yağmurla birlikte çamur yağdı. Sabah uyanan vatandaşlar araçlarını çamur kaplı görünce oto yıkamacıların yolunu tuttu.  Sabah saatlerinde araçlarının başına gelen sürücüler soluğu oto yıkamacılarda aldı.

Son dakika... İstanbulda çamur, Ankarada dolu yağdı

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!